FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”

Serhan Cetinsaya, în dreapta imaginii
Serhan Cetinsaya, în dreapta imaginii

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 23:02 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 23:54

Serhan Cetinsaya, om de afaceri din Turcia, ar fi foarte aproape să preia clubul Petrolul Ploiești. 

Octav Preda, suporter al Petrolului cu relații puternice, responsabil inclusiv de marketingul clubului, susține că afaceristul turc Serhan Cetinsaya este foarte aproape să investească în Superligă.

Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!
FCSB
Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!

Negocierile finale urmează să fie purtate în cantonamentul Petrolului din Antalya.

Investitori turci la Petrolul?

„Am aflat așa, deși informația (ȚINUTĂ, CA DE OBICEI, LA SECRET DE UNII) are deja o zi vechime: afaceristul turc Serhan Cetinsaya (32 de ani), cu afaceri în multiple domenii de activitate (transport, turism, imobiliare etc...), fost membru important în board-ul Beşiktaş JK Istanbul, S-A ÎNȚELES VERBAL cu conducerea clubului, pentru a prelua Petrolul!

Evident, mai trebuie ca SĂ SE SEMNEZE ACTELE, vineri, magnatul fiind așteptat la meci, foarte posibil alături de bunul său prieten, Serhat Guven, fost vicepreședinte al lui Trabzonspor, o forță a Provinciei, în Țara Semilunei.

Evident, mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii pentru a se semna. Se vor negocia poziții, locuri în organigramă, evident că actualii dorind să-și păstreze niște poziții similare în club!”, a scris Octav Preda pe contul personal de Facebook

Ce se întâmplă cu Marian Copilu?

În martie 2023, Marian Copilu a preluat conducerea Petrolului. Poziția lui în cadrul clubului ar deveni incertă odată cu venirea investitorilor din Turcia. Joi, Copilu a asistat la meciul amical pierdut de „lupi” în fața lui Debrecen, scor 0-1. 

Rămâne de văzut dacă din ecuație o să facă parte și...actualul proprietar, Marian Copilu, plecat ieri, de urgență, în Antalya, sub pretextul "e ziua soției, ne relaxam un pic până duminică"! Ori rămâne, ori suma cu care a contribuit la SALVAREA DE LA FALIMENT în februarie trecut i se va înapoia!
- Octav Preda

Cine e Serhan Cetinsaya, omul de afaceri care vrea Petrolul 

Serhan Cetinsaya este un om de afaceri turc, care a activat la o grupare uriașă în țară, Beșiktaș. În vara lui 2023 a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al clubului din Istanbul. 

El negociase personal înregimentarea superstarului spaniol Sergio Ramos (care a preferat să se întoarcă la Sevilla), nu s-a perfectat afacerea și pe fondul mai multor nemulțumiri, Serhan a părăsit BJK.

Potrivit presei turce, Serhan Cetinsaya și-a terminat studiile liceale în Elveția, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College și la Universitatea Internațională din Florida.

Anunțul serii! Un om de afaceri turc preia un club din Superligă: „S-au înțeles verbal, vineri e așteptat să semneze actele”
Serhan Cetinsaya

Serhan Cetinsaya este membru al Consiliului de Administrație al companiei de Artaș İnşaat, fondată în 1977 de de tatăl său, Suleyman Cetinsaya. Familia Cetinsaya are afaceri în construcții, turism, retail și industrie.

În noiembrie 2023, omul de afaceri turc a negociat și preluarea lui U Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. Amical Petrolul - Debrecen » Imagini de la primul test din Antalya, pierdut de ”lupii galbeni” cu 1-0

Citește și alte știri din Superligă: 

Hanca a revenit pe teren după aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmărit la lucru de la marginea terenului
PETROLUL
Hanca a revenit pe teren după aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmărit la lucru de la marginea terenului
Programul etapei 23 din Superliga » Când se joacă Dinamo - Rapid și Craiova - FCSB
ETAPA 23
Programul etapei 23 din Superliga » Când se joacă Dinamo - Rapid și Craiova - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tristan
tristan  •  12 Ianuarie 2024, 18:15

Niciodată niciun investitor străin nu a avut vreo intenție serioasa de ai investi la vreun club in România.Doar tepari au venit din afara

camioneros
camioneros  •  12 Ianuarie 2024, 12:12

încet, încet ne îndreptăm spre un paşalâc otoman...

energydrik
energydrik  •  12 Ianuarie 2024, 10:53

O beizadea umflata de 32 ani si plimbata prin toata lumea, cu 0 realizari, a cotizat si el la Besiktas pentru reputatie din banii lu' taticu. Cel mai probabil, nu o sa vina la Petrolul, dar macar isi face putina reclama gratis.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează