FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unde joacă FCSB? Ce a declarat primarul Piteștiului după anunțul lui Becali și ce spune despre reacția dură a fanilor

Cornel Constantin Ionică // FOTO: facebook.com/fcarges.ro
Cornel Constantin Ionică // FOTO: facebook.com/fcarges.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 12:13

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că echipa roș-albastră va juca la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin" după ce primarul Bucureștiului,  Gabriela Firea, a închis Arena Națională. (Detalii AICI)

Primarul Piteștiului, Cornel Constantin Ionică, a reacționat după anunțul lui Gigi Becali și a spus că în prezent a avut doar o discuție cu cei de la FCSB, fără să existe o cerere oficială.

"Până în acest moment nu am primit nici o solicitare fermă din partea oficialilor de la FCSB de a disputa acele meciuri pe stadionul «Nicolae Dobrin» din Pitești. Dacă vom primi o solicitare scrisă în acest sens, o vom analiza și vom da un răspuns. Până în acest moment vă pot spune că a fost doar o simplă discuție de principiu pe acest subiect.

Am văzut și eu reacțiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Pitești pentru aceste trei meciuri (Detalii AICI). Piteștenii trebuie să știe că noi îi prețuim pe suporterii lui FC Argeș, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări!

Dacă cei de la FCSB vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent și în condițiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Știu că oamenii își doresc să vadă meciuri de Liga I pe acest stadion", a declarat primarul Piteștiului,  Cornel Constantin Ionică, potrivit paginii de facebook a clubului FC Argeș.

FCSB mai are de disputat 3 partide pe teren propriu în 2018, contra celor de la Gaz Metan Mediaș (1 decembrie), a Viitorului (8 decembrie) și a campioanei CFR Cluj (20 decembrie).

Unde ai vrea să joace FCSB meciurile de acasă până când "se repară" Arena Națională?

Pitești
Giurgiu
Voluntari
Buzău

 

Citește și: Becali iese pe plus: îl aduce pe Rotariu și câștigă milioane de euro » Planul din spatele transferului internaționalului român

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează