FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Aflat într-un moment delicat, Andrei Ivan a mutat strategic: „Suntem încântați să anunțăm că am semnat cu atacantul Universității”

Andrei Ivan // foto: Imago Images
Andrei Ivan // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 13:31 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 13:40

Andrei Ivan (26 de ani) și-a schimbat impresarul. Atacantul Universității Craiova este reprezentat acum de agenția Forward Sports, deținută de agentul Mihai Stan.

Pe plan sportiv, Andrei Ivan traversează o perioadă delicată. Atacantul Universității Craiova a înscris doar 3 goluri în cele 11 apariții din acest sezon și a pierdut rolul de titular pe care-l avea în formația alb-albastră.

Ivan pare că s-a plafonat în Bănie, acolo unde a revenit în urmă cu 4 ani, iar acum a luat o decizie importantă, cel mai probabil în speranța că această colaborare îi va aduce un transfer în străinătate.

Stabilit de peste doi ani în România, un islandez a ochit ce ne lipsește: „Dacă vreți mai sus, asta trebuie să faceți!”
INTERVIU
Stabilit de peste doi ani în România, un islandez a ochit ce ne lipsește: „Dacă vreți mai sus, asta trebuie să faceți!”

Andrei Ivan a semnat cu un impresar nou

Ivan și-a schimbat impresarul. El a semnat cu Forward Sports, agenție de impresariat care mai are în portofoliu nume din SuperLigă sau trecute prin campionatul românesc, precum Alexandru Albu, Christian Irobiso, Lukas Zima.

„Suntem încântați să anunțăm că am semnat cu atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan. Bine ai venit în familia noastră”, a scris pe Instagram agenția menționată.

Până acum, Ivan fusese reprezentat de Carp Football Management, firma lui Ion Carp, impresar din Republica Moldova cu licență FIFA.

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux

La începutul acestui an, pe numele lui Ivan a venit o ofertă de la Bordeaux, echipă din liga a doua franceză. Transferul nu s-a materializat pentru că Bordeaux a ratat promovarea în prima ligă. 

În caz că Bordeaux urca în Ligue 1, acordul era ca oltenii să primească 3 milioane de euro în schimbul lui Ivan. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Cum l-a cucerit Giovanni Costantino pe Mititelu » Noul antrenor al lui FCU Craiova aplică o tactică devenită faimoasă

Cu Rrahmani operat, șefii Rapidului îi informează pe suporteri că au luat două decizii de ultim moment

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
gigimarga2
gigimarga2  •  17 Octombrie 2023, 21:57

Un jucator ce nu a confirmat niciodată. Deocamdată timpul îmi dă dreptate

dandana
dandana  •  17 Octombrie 2023, 15:56

Delicată este de când se știe Ivan. A cam tras mâța de coadă crezând că este miezul, dar el mereu a fost cu perioade. Când era mai răsărit, când cade într-un abis în care nu își mai revine. Vrea sa plece, sa plece. Nu-l ținem noi la Craiova, noi fani deja din primul an spuneam ca nu este ce trebuie. Vrea sa joace mai mult, pai muncește Ivane, pune osul la treaba și devino cu adevărat fotbalist. Nu te crede spumă, dar ești un mediocru cum ești la ora actuală. Ești în picaj dinainte de a veni Mitriță, nu trebuie sa dai vina pe club sau fanii care te ceartă, și pe tine Dă-ți vina. Nu faci absolut nimic sa joci mai bine, și te plângi ca un copil fițos ce ești. Ori îți revine mintea la fotbal, ori pleci unde vrei. Nu putem tolera la infinit aceste gesturi, te-ai certat cu antrenori, nu te mai dorește antrenorul naționalei și apoi suporteri. Crezi ca este coincidență? Este un fapt adevărat, ești în picaj adânc, dacă nu-ți dai tu 2 palme nu îți mai revin niciodată. Lupta pentru post, luptă pentru meseria ta. Orice fotbalist poate fi înlocuit, dar un idol asa cum ești tu, trebuie sa rămâi un idol pana la încheierea carierei. Nu te mai plânge și fi bărbat ce dracu.

parachioara5
parachioara5  •  17 Octombrie 2023, 14:56

...ne am saturat de bucuresteni destepti care nu apreciaza valorile romaniei ...ei cred ca Yannis e super valoare ...nestemata...perla alba...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează