FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - GAZ METAN 1-1

Unul dintre cei mai experimentați antrenori din Liga 1 trage un semnal de alarmă: "Am ajuns să ne bucurăm la o centrare..."

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 17:15

Antrenorul celor de la Gaz Metan, Cristi Pustai, deplânge situația în care a ajuns fotbalul românesc în ultimii ani. După 1-1 cu Juventus duminică, el recunoaște că echipa sa traversează un moment delicat, context în care orice punct câștigat e important.

"Am făcut o primă repriză foarte slabă dar am revenit în partea secundă. Nivelul Ligii I este, trebuie să recunosc, unul extrem de modest.

Am ajuns să ne bucurăm când un jucător de bandă dă o centrare...", a punctat experimentatul antrenor medieșean.

"În actualul context, sistemul din campionat ne avantajează. Lupta pentru evitarea retrogradării directe va fi echilibrată și va implica patru echipe: noi, Juventus, Concordia și Sepsi” , a precizat Cristi Pustai.

Gaz Metan Mediaș a adunat doar 6 puncte în primele 12 meciuri și ocupă locul 13 în Liga 1. A câștigat un singur joc, doar Juventus București fiind mai slabă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalin_cj
catalin_cj  •  25 Septembrie 2017, 18:16

Si sunt platiti pentru asta. Cu 4-5 exceptii, fotbalistii din liga lu' Gino ar trebui sa dea bani la oameni pentru ca sunt lasati sa se joace pe teren si sunt in direct pe tv. Primavara ar trebui sa ii puna sa joace pe camp si sa le lege pluguri in spate, asa ar mai fi ceva de capul lor, ar face ceva util.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close