FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 1-3

Unul dintre cei mai experimentați jucători de la Poli și-a anunțat retragerea: "În proporție de 80% suntem retrogradați! E greu să mergi mai departe"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 22:55

ACS Poli Timișoara e aproape retrogradată după înfrângerea cu Dinamo, scor 1-3. Gabriel Cânu (37 de ani), căpitanul bănățenilor, și-a anunțat retragerea. 

"În proporție de 80% suntem retrogradați. E greu de crezut că Voluntari va pierde cu Juventus. Nici nu știm dacă să mai sperăm sau nu. Șansele sunt mici. E greu să joci joi la Botoșani, să te întorci cu autocarul, apoi peste două zile să joci iar.

Nu avem nici vreo medie de vârstă prea mică, asta se simte. E o situație grea, așa e de 3 ani, de când primăria nu a mai putut finanța echipa.

E greu să mergi mai departe în Liga 1, fără susținere. Probabil că mă voi retrage. Asta e, se încheie cu un moment mai puțin fericit, dar viața nu se termină aici", a zis Gabriel Cânu la TV Telekom Sport.

  • Cânu a jucat la FC Național, Cimentul Fieni, FC Baia Mare, Poli Timișoara, FC Vaslui, Ceahlăul și ACS Poli. A câștigat în 2008 Cupa Intertoto, cu FC Vaslui.

CLASAMENT PLAY-OUT

ALTE MECIURI ALTE ETAPEI A 13-A DIN PLAY-OUT:

FC Voluntari - Concordia 2-2 Vezi detalii AICI!
Sepsi - Botoșani 0-1 Vezi detalii AICI!
Gaz Metan - Juventus 3-0 Vezi detalii AICI!
ACS Poli - Dinamo 1-3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 Mai 2018, 15:44

Cu Neaga antrenor numai divizia B e de așteptat,cred că Popică salva din nou echipa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează