FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unul dintre jucătorii doriți de Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB: "Ar fi important pentru mine"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 19:23

Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani dorit de Gigi Becali, a vorbit despre posibilitatea de a se transfera la FCSB și susține că nu este sigur care va fi destinația sa în vară.

După mai multe oferte primite de la FCSB vara trecută, jucătorul a afirmat că va decide vara viitoare unde se va transfera. 

"Te mai gândești uneori la asta, dar eu zic ca am făcut alegerea cea mai bună că am rămas. Am avut șansa să joc la Botoșani, am avut un an foarte bun cu echipa asta și vreau să rămân aici și să terminăm anul acesta.

Din vară, nu se știe în ce parte o să merg. O să văd ce ofertă vine la club și o să iau o decizie. Un transfer la FCSB ar însemna ceva important pentru cariera mea de fotbalist, dar deocamdată sunt la Botoșani", a spus Moruțan, citat de Pro X.

Moruțan este pe o listă de transferuri a lui Gigi Becali, care cuprinde cinci dintre cei mai talentați tineri din Liga 1, după ce a fost în tratative pentru aducerea mijlocașului și în vară.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  04 Decembrie 2017, 08:51

Olimpiule, mai gandeste-te ! Lasa interesul clubului, gandeste pentru tine si familia ta.

ray51
ray51  •  04 Decembrie 2017, 08:51

Olimpiule, mai gandeste-te ! Lasa interesul clubului, gandeste pentru tine si familia ta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează