FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

Unul dintre liderii lui Voluntari avertizează după eșecul cu Dinamo: "Hai să ne uităm în curtea noastră"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 23:29

Laurențiu Marinescu nu vede cu ochi buni viitorul echipei sale după înfrângerea de pe terenul lui Dinamo, scor 0-2. Experimentatul mijlocaș vede o problemă în apărare.

"Se pare că ne-am jucat șansa de a ne salva direct de la retrogradare. Sperăm să mergem la baraj. La cum ne prezentăm, e departe și acest lucru. E supărător să nu reușim să câștigăm. Am început meciul bine, dar am luat gol la prima ocazie a lor.

Apoi meciul a devenit tot mai greu. Luăm foarte ușor goluri, iar în situația asta e și mai greu. Noi suntem de vină, nu putem da vina pe antrenori. Dacă anul trecut luam Cupa și eram fericiți, anul acest suntem la opusul acestei situații.

Noi ne tot uităm la alte meciuri și ne dorim să câștige celelalte echipe. Dar mai bine să ne uităm în curtea noastră", a zis Laurențiu Marinescu la LookTV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  24 Mai 2018, 09:32

Cum ma nici acum cand aveti "antrenor" de clasa......pregatitoare? E clar,el e bun dar nu are cu cine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează