FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Anunț oficial! N-a mai rezistat criticilor și a plecat de la echipă » EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la club în această dimineață

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2018 15:04

Edi Iordănescu, 39 de ani, a decis să plece de la Astra, echipă la care a venit în vară, din cauza situației echipei și după ce a fost criticat de mai multe ori de patron.

UPDATE 15:40

Sursele Gazetei au dezvăluit în exclusivitate că în această dimineață Edward Iordănescu a fost cel care a cerut o discuție cu cei din conducerea echipei.

"Edi n-a mai suportat situația tensionată de la echipă, i-a sunat pe cei din conducere și le-a cerut o discuție. A mers astăzi la club și le-a explicat că există o ruptură care nu mai poate fi controlată între el, jucători și patronat. Jucătorii nu și-au primit banii, nu s-au achitat primele promise, s-a modificat obiectivul fără o discuție cu staff-ul.

Toate acestea au contribuit la plecarea lui Iordănescu. A preferat să iasă pe ușa din față și să nu fie umilit de patron cu tot felul de declarații. Nu putea să continue într-o atmosferă tensionată, așa că a preferat să plece acum", spun sursele ziarului.

Știrea inițială:

Iordănescu a lăsat echipa din Giurgiu pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte. În ultima perioadă, după ce Astra s-a calificat în play-off, finanțatorul Ioan Niculae l-a criticat de multe ori pe antrenor și a declarat că este nemulțumit de jocul echipei.

În plus, jucătorilor și staff-ul nu au primit primele pentru accederea în play-off. 
La meciul cu CFR Cluj, de duminică 8 aprilie, Astra ar putea fi condusă de Marius Mălădărășanu, în prezent antrenor principal la Astra II, în Liga a 3-a.

"În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru" se anunță în comunicatul Astrei.

De-a lungul carierei, Iordănescu a antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia și a fost interimar la FC Vaslui și FCSB.

Citește și: EXCLUSIV/UPDATE "Băi, nenorociților, plecați în p**a mea d-aici!" » Scene incendiare în play-off, un fotbalist a rupt tăcerea: "Patronul a intrat cu bodyguarzii peste noi în vestiar" + Varianta oficială a Astrei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  02 Aprilie 2018, 22:33

Deci e clar ca cfr va face 3 puncte in plus etapa viitoare aproape gratis :( Astra fiind la pamant !

1745flo
1745flo  •  02 Aprilie 2018, 20:03
Postat de Nello Milano pe 02 Aprilie 2018, 17:47

PE EDI MAJORDOMUL LUI BECALI SI FIUL GENERALULUI DE GHIPS L-AU AJUNS BLESTEMELE LUI NEGOITA CARPA-NCUR !

Si-a pus ambitia sa scoata pe Dinamo din playoff si de atunci toate i-au mers pe dos! Sa-i zică generalul cel bisericos ca-i doar o coincidență!

stelistdemic01
stelistdemic01  •  02 Aprilie 2018, 18:35
Postat de Nello Milano pe 02 Aprilie 2018, 17:47

PE EDI MAJORDOMUL LUI BECALI SI FIUL GENERALULUI DE GHIPS L-AU AJUNS BLESTEMELE LUI NEGOITA CARPA-NCUR !

stai sa vezi cind o sa te-ajunga si pe tine...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close