FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // Dinamo s-a sucit » Pesic nu va juca la Chiajna! Unde va fi împrumutat până în vară

Ivan Pesici a ajuns la Dinamo în ianuarie 2018, liber de contract, de la Hajduk Split Foto: Raed Krishan
Ivan Pesici a ajuns la Dinamo în ianuarie 2018, liber de contract, de la Hajduk Split Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 11 februarie 2019 10:10

 

UPDATE 17:50

Președintele Chiajnei, Cristi Tănase, explică motivele pentru care mutarea a picat: Dinamo a fost foarte fair-play, dar noi nu am fost de acord cu ce a cerut jucătorul. Pesic a vrut ca jumătate din jumătatea salariului pe care noi trebuia s-o plătim să i-o dăm acum ca primă de instalare. Exclus să facem așa ceva”.

UPDATE 17:31

Dinamoviștii s-au sucit pe ultima sută de metri și au decis să-l trimită pe Pesic în Kazahstan la Șahtior Karagandy, locul 8 din prima ligă. „Câinii” au schimbat pista Chiajna pentru că echipa din Kazahstan va suporta întreg salariul de 9.500 de euro al mijlocașului. Astfel, Karagandy îl împrumută pe Pesic până-n vară cu opțiune de cumpărare.

update 13:00

Dinamo a ajuns la un acord cu Pesic, care va merge la Concordia Chiajna până în vară. Mutarea a fost confirmată de oficialii „câinilor”. Jucătorul croat a cerut primele restante de la Dinamo pentru a accepta să plece, iar clubul a fost de acord. Pesici mai are un an și jumătate de contract cu roș-albii.

știrea inițială

Ivan Pesic trebuie să spună clar, azi, dacă acceptă sau nu să meargă împrumut în Ilfov până la sfârșitul sezonului.

Dinamo și Chiajna s-au pus de acord pentru împrumutul lui Ivan Pesic, 26 de ani, până la sfârșitul sezonului, așa cum Gazeta a anunțat în exclusivitate zilele trecute. Mutarea a tot întârziat însă pentru că mijlocașul croat a tras de timp, spunând că este nehotărât. 

Conform surselor Gazetei, lui Ivan i s-a dat termen limită ziua de azi să transmită dacă acceptă mutarea. Oamenii de la birourile "câinilor" susțin însă că afacerea este ca și făcută: "99,9% Pesic merge la Chiajna. A tot ezitat sperând că vor veni oferte mai bune, dar cum acestea nu au apărut, cel mai probabil va merge la Concordia. Și-a dat acordul de principiu. Să vedem dacă semnează". 

Dacă afacerea se va concretiza, cele două cluburi vor plăti câte jumătate din salariul total al jucătorului de 9.000 de euro pe lună.

Salariul lui Ivan este, în acest moment, unul dintre cele mai mari de la Dinamo. Rednic i-a transmis croatului că este dispus să îl păstreze în Ștefan cel Mare cu condiția ca leafa să îi fie scăzută la 7.000 de euro, dar "aripa" venită de la Hajduk Split nici nu a vrut să audă de această variantă.

5goluri în 26 meciuri a marcat Pesic pentru Dinamo în Liga

Jucătorul pe care Rednic l-a luat la ochi: „Nu mă interesează, se va exclude singur!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
989154727824398
George Antemir  •  11 Februarie 2019, 18:38

Minciuni !!! nu s-a sucit Dinamo...cerintele jucatorului au fost prea mari si a fost refuzat de Chiajna !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Februarie 2019, 17:38

iar s-au scos edy si victoras, hahahaha.... sa nu ne spuna ca "sursele" i-au mintit, cica s-a sucit dinamo...hahahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează