FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, întoarcere de ziua lui la Dinamo! Ce funcție va ocupa "Corbul" și cine s-a zbătut pentru revenirea lui + Prima reacție

Articol de , - Publicat joi, 06 decembrie 2018 11:08

Chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani, Ionel Dănciulescu a primit cel mai frumos cadou. După nici două luni, "Corbul" va reveni la Dinamo, clubul la care a cunoscut cele mai mari satisfacții din cariera de jucător.

update 11:35

Dănciulescu a confirmat revenirea la Dinamo, ținând să-i mulțumească antrenorului Mircea Rednic pentru că a insistat să-l readucă la echpă. 

"Da, e adevărat că m-am întors. Mă simt ca și cum nu aș fi plecat niciodată. Vreau să le mulțumesc domnior Negoiță, Rednic și David. În perioada aceasta am suferit foarte mult departe de echipă și ei au știut acest lucru. 

Mă întorc într-o situație grea, dar sunt sigur că o vom scoate la capăt. Experiența foarte mare a lui nea Mircea, dar și valoarea jucătorilor pe care eu știu că o au, ne vor duce acolo unde dorim. Doar Dinamo București", a declarat Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Știrea inițială

Revenirea lui în "Ștefan cel Mare", după o scurtă experiență nereușită la Farul, era iminentă. Mircea Rednic s-a zbătut cel mai mult pentru a-l readuce la echipă, alături de președintele Alexandru David. Cei doi au militat intens pe lângă patronul Ionuț Negoiță pentru revenirea legendarului atacant. 

De luni, Dănciulescu va fi echipă, pe postul de director sportiv, funcție pe care a mai deținut-o și în trecut.

Mutarea va fi anunțată vineri într-o conferință de presă. Tehnicianul Mircea Rednic a considerat că venirea lui Dănciulescu poate reprezenta cel mai important "transfer" din acest al patrulea mandat la "câini".

25 septembrie 2018este ziua când Dănciulescu s-a despărțit de Dinamo

"Negoiță e un patron de cuvânt"

Deși n-a plecat în condiții tocmai bune de la Dinamo, Dănciulescu nu-i poartă pică finanțatorului Ionuț Negoiță. "Corbul" a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro în urmă cu două zile și a avut doar cuvinte de laudă la adresa șefului de la RIN. 

"Domnul Negoiță e degeaba blamat. El a plătit mereu ce a promis, la timp, a creat toate condițiile de performanță, a salvat Dinamo. A lăsat mereu mână liberă antrenorului și oamenilor din conducere. Ce să facă? Să joace el? E un om cu coloană vertebrală, unul dintre patronii de cuvânt din România.

Oricât ar pregăti nea Mircea meciurile, și e cel mai bun la acest capitol, fără devotamentul jucătorilor și dorința lor, Dinamo nu se va ridica în clasament", a mărturisit marți Dănciulescu.

Vezi și: Cine îi ține de fapt spatele lui Rednic la Dinamo + Dezvăluiri devastatoare din vestiar: ruptură totală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Decembrie 2018, 16:58
Postat de luker pe 06 Decembrie 2018, 12:47

Are dreptate Danciu. Conditiile lui Negoita sunt stiute de toata lumea de ani de zile, buget de salarii exista, mana libera la antrenor, conditii bune de pregatire, jucatori liberi de contract. Din nefericire pentru toata prostimea din Romania care isi da cu parerea, asta e modalitatea sa vezi daca un antrenor se pricepe sau nu la fotbal. Pana acum, numai papagali la Dinamo, nimic, toti o apa si un pamant. Poate Rednic sa scoata ceva, sa aduca ceva nou, sa faca un Dinamo competitiv cu banii existenti.

Negoita ofera conditiile pe care le ofera 80% din echipele din liga 1. Exceptiile sunt CFR, Steaua si Craiova care sunt singurele echipe care au adus jucatori pe bani si care ofera salarii peste ce ofera Dinamo. Astra si Viitorul au facut 2 transferuri pe bani: Hagi si Alibec, 2 cazuri speciale, 2 reveniri platite practic din banii primiti initial. Daca Dinamo ar fi pe locul 4 constant atunci as spune si eu ca Negoita ar trebui sa faca pasul urmator si sa atace top 3. Mai exact ce ii reproseaza asa zisi fani dinamovisti lui Negoita ? ca nu baga bani ca sa poata sa bata echipele gen Botosani si Chiajna care aduc numai ciurucuri ? omul a adus o duzina de oameni asa zisi specialisti carora le-a dat libertate totala si care s-au facut toti de ras cu transferuri de la Cecarelli, la Bokila, Albin la Popovici si Gomelt samd. O fi o fractie din vina si a lui negoita dar marea vina e a acestor papagali care au zis ca se pricep la fotbal si au facut *** praf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  06 Decembrie 2018, 12:47

Are dreptate Danciu. Conditiile lui Negoita sunt stiute de toata lumea de ani de zile, buget de salarii exista, mana libera la antrenor, conditii bune de pregatire, jucatori liberi de contract. Din nefericire pentru toata prostimea din Romania care isi da cu parerea, asta e modalitatea sa vezi daca un antrenor se pricepe sau nu la fotbal. Pana acum, numai papagali la Dinamo, nimic, toti o apa si un pamant. Poate Rednic sa scoata ceva, sa aduca ceva nou, sa faca un Dinamo competitiv cu banii existenti.

vasy86le
vasy86le  •  06 Decembrie 2018, 12:46

Bine ai revenit!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează