FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

UPDATE EXCLUSIV Modificare pentru ultima etapă! Decizia luată azi de LPF

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 11:54

Ultimele meciuri din etapa a 10-a din play-off se vor juca de la aceeași oră.

update 13:00

Potrivit surselor GSP.RO, Liga Profesionistă de Fotbal a decis azi ca toate meciurile din etapa a 10-a din play-off să se joace la aceeași oră.

Astfel,  Poli Iași - U Craiova, CFR Cluj - Viitorul și  FCSB - Astra se vor juca duminică, de la ora 20:45. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Știrea inițială:

Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, a vorbit în această dimineață despre această posibilitate.

"Liga a făcut un demers pentru ca toate meciurile să se joace la aceeași oră. Trebuie să fie șanse egale pentru toată lumea. Sper ca cine decide să ia în considerare asta. Sunt echipe care se luptă pentru cupele europene", a declarat Adrian Ambrosie la Pro X.

Viitorul, 35 de puncte, U Craiova, 35 de puncte, și Astra, 33 de puncte, se luptă pentru locul 3, care duce în preliminariile Europa League.

Mangia s-a enervat

După meciul cu FCSB, 0-1, Devis Mangia, antrenorul Craiovei, a fost extrem de nemulțumit de programarea făcută de LPF.

"Nu e normal să jucăm luni și vineri. Trebuie să fie toate meciurile la aceeași oră. Luptăm pentru locul 3. Poate unii nu știu că locul 3 duce în Europa League. Doar aici se poate întâmpla așa ceva. E incredibil că nu jucăm la aceeași oră cu Viitorul", a declarat Mangia la Look TV.

CLASAMENT  PLAY-OFF

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  16 Mai 2018, 10:03

Fara probleme s-ar putea disputa vineri iasi craiova, sambata fcsb astra, duminica cfr viitorul toate de la ora 20. Reteta financiara si audientele net superioare.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:39

Singurul meci care se putea disputa oricand, cu rezultat garantat, este CFR-Viitorul... Sunt curios daca casele de pariuri vor cota acest meci!

observator_federal
observator_federal  •  15 Mai 2018, 19:35
Postat de pol1tehnicaiasi pe 15 Mai 2018, 15:56

Stai linistit oltene, daca baietii VOR sa joace...va rupem fasul..repet, doar daca baietii VOR SA JOACE ...va spulberam....

Cu "Oltene!" să te adresezi antrenorilor voștri sau lui Cioinac (or mai fi și alții, interesează-te...)!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează