FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

UPDATE + FOTO Sepsi - FCSB // Beznă pe stadion! Ce s-a întâmplat înaintea startului meciului de la Brașov

FOTO: Raed Krishan +17   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 20:02

Sepsi Sfântu Gheorghe primește în această seară vizita lui FCSB, într-un meci care se va disputa la Brașov (Detalii AICI).

update 20:10

Instalația de nocturnă și-a revenit în totalitate și funcționează la parametri normali. Nu există niciun risc ca partida să nu se dispute.

Știrea inițială

Cu mai bine de 30 de minute înaintea startului partidei, instalalația de nocturnă a stadionului din Brașov a picat complet!

Momentan,  doar doi stâlpi de nocturnă și-au revenit și funcționează la parametri normali.

Suporterii steliști prezeți sub Tâmpa au profitat de moment și au realizat un moment deosebit, pornind blitzurile telefoanelor mobile și lanternele.

  • Sepsi - FCSB e azi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. De asemenea, duelul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  02 Octombrie 2017, 05:20

Circulă vorba prin târg că Sebastian Colțescu ar fi fost amenințat de Gigi Becali, mai degrabă prietena lui. Și acum se revanșează, să nu mai primească alte amenințări. Penalty, este o lovitură de pedeapsă dată pentru o împiedicarea unei acțiuni de gol în suprafața de pedeapsă. Așa este definiția. La OSK-FCSB nu era cazul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează