FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

UPDATE // FOTO Surpriză! Bergodi a revenit în Liga 1: azi a sosit în București și deja a semnat

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 13:56

FC Voluntari l-a înlocuit pe Dinu Todoran cu italianul Cristiano Bergodi. Fostul tehnician de la FCSB și Rapid a ajuns București tocmai a semnat cu echipa ilfoveană. 

UPDATE 16:23

A SEMNAT!: Ioan Andone a bătut palma cu Bergodi, care a semnat un contract pe doi ani și va câștiga 10.000 de euro lunar. 
andone

Știrea inițială

TV Telekom Sport susține că fostul tehnician al FCSB-ului și al Rapidului ar urma să semneze o înțelegere valabilă până la finalul sezonului. Cele două părți s-ar fi înțeles deja, iar Bergodi ar urma să câștige 10.000 de euro pe lună. 

Bergodi (54 de ani) ar reveni astfel în România după 3 ani, el fiind ultima dată antrenorul celor de la ASA Târgu Mureș. Va avea o misiune la fel de dificilă precum cea de acolo.

FC Voluntari e ultima în Liga 1, cu doar 8 puncte, cu 6 în urma celor de la Hermannstadt și Poli Iași.

CV Cristiano Bergodi
- este antrenor din 2002
- ultima dată a fost la Modena, în 2016
- le-a pregătit în România pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB și ASA Târgu Mureș
- a mai antrenat la Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara și Brescia
- a câștigat Supercupa cu Rapid în 2008
- are 225 de meciuri ca antrenor, 87 de victorii, 69 de înfrângeri și 69 de remize

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2018, 08:52

Nu e prea tarziu?

miloguuu
miloguuu  •  09 Noiembrie 2018, 05:55

Cristiano Bergodi? un om de nimic, daca va mai amintiti ca nu a ascultat de domnul Becali cand a fost la Steaua.

zecs93
zecs93  •  09 Noiembrie 2018, 01:52
Postat de etoilerouge pe 08 Noiembrie 2018, 16:40

Ai citit CV-ul lui mai sus? Ce zici, sunt si echipe italiene de Serie A, B? Altfel, toti antrenorii italieni care au antrenat in Romania au facut impresie buna, in general superiori nivelului profesional local, sa nu spun dau clasa. Dau ca exemplu pe Andrea Mandorlini, fost la CFR prin 2009, care a antrenat o gramada de echipe serie A, si inainte si dupa experienta Cluj, vezi Bologna, Genoa, Atalanta, Verona, etc. vezi pe Zenga, care a antrenat vreo 2-3 echipe serie A recent, sau chiar Devis Mangia, fost antrenor lot Under 21 Italia.

si maurizio trompetta a facut o impresie super buna la CFR cand a batut pe olimpico cu CFR pe celebra AS ROMA scor 2-1 n grupele ucl , in anu accela au facut 8 p cu trompetta , sa nu mai zic ca si Nicolo Napoli e un antrenor bun, a facut treaba la Craiova in primu mandat cu Mititelu si la Iasi !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează