FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA GIURGIU 0-0

UPDATE FOTO + VIDEO Haos la Brașov, în timpul meciului Sepsi - Astra » Nocturna a picat de două ori, iar arbitrul NU a respectat regulamentele!

FOTO: Iulian Cuibar +1   FOTO
FOTO: Iulian Cuibar

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 19:39

Partida din Liga 1 dintre Sepsi și Astra Giurgiu, scor final 0-0, a întâmpinat probleme grave din cauza unor defecțiuni repetate la instalația de nocturnă.

update 20:23

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a avut o poziție tranșantă după meciul dintre Sepsi si Astra, 0-0, spunând că giurgiuvenii ar fi trebuit să câștige partida la "masa verde".

"Arbitrii au dat dovadă că nu au habar de regulamente. Intră pe teren fără să cunoască regulamentele!

Arbitrul nu trebuia să mai reia jocul. Echipa gazdă trebuia să piardă, conform regulamentului, cu 0-3 la «masa verde»", a declarat Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Nocturna a cedat pentru orima oară la Brașov în minutul 25, fiind nevoie de 13 minute pentru a-și reveni complet. Arbitrul George Rădulescu a decis reluarea partidei din minutul în care o oprise.

Apoi, nocturna a picat încă o dată la pauză, repriza secundă începând cu un decalaj de șapte minute. (VIDEO)

Conform regulamentelor în vigoare, centralul George Rădulescu ar fi trebuit să ia decizia de a nu mai continua partida după momentul în care nocturna a cedat pentru cea de-a doua oară. În mod normal, Sepsi ar fi trebuit să piardă meciul cu 0-3 la masa verde!

Arbitrul a ieșit de la vestiare după 20 de minute, nu după 15, cum prevede regulamentul, dar nu a dat startul meciului imediat, pentru că Look TV, una dintre televiziunile care a transmis partida, nu se afla în direct la momentul respectiv. Astfel, au mai fost încă 3 minute de întârziere.

Recidiviști

Nu este însă pentru prima oară când stadionul din Brașov, cel pe care Sepsi își desfășoară meciurile din Liga 1, are probleme cu instalația de nocturnă. 

În urmă cu două săptămâni, la duelul dintre Sepsi și FCSB, încheiat 0-4, instalația de nocturnă de sub Tâmpa a cedat cu 40 de minute înainte de startul meciului, dar și-a revenit la timp.

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a partidei dintre Sepsi și Astra Giurgiu 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
stoichkov8
stoichkov8  •  16 Octombrie 2017, 10:37
Postat de haideusicfr pe 16 Octombrie 2017, 08:06

Regulamentul intr-o tara fara reguli....De ce n-au castigat pe teren?

nu au valuare. si acum ies la ***... Edy marele moralist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Octombrie 2017, 08:06

Regulamentul intr-o tara fara reguli....De ce n-au castigat pe teren?

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  16 Octombrie 2017, 00:47

Pentru cei care sustin ca aceasta echipa nu joaca pe stadionul lor si nu au nici o vina..... Regulamentul spune foarte clar, ca echipa gazda (poate sa aleaga sa joace si pe Marte daca se apropaba) plateste arbitrii si suporta toate cheltuielile si consecintele pentru meciul respectiv!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close