FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - ACS POLI

UPDATE » GALERIE FOTO + VIDEO Trei faulturi grosolane în meciul Juventus București - ACS Poli » Decizii de neînțeles ale arbitrului

FOTO: Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 21:49

Prima repriză a meciului Juventus București - ACS Poli Timișoara, 1-1, a fost una presărată de nervi și multe momente tensionate între jucătorii celor două formații. 

update 22:00

Seria faulturilor dure a continuat și în repriza secundă, tot fotbaliștii timișoreni jucând rolul de agresori. 

Măzărache a fost bruscat în două faze succesive de un Cristian Melinte, care l-a călcat urât pe picior, iar, mai apoi, pe mână. Arbitrul nu a acordat nici galben. 

 

2

Știrea inițială

Mai întâi, Gabriel Cânu l-a faultat extrem de dur pe Valentin Bărbulescu, însă arbitrul Lucian Rusandu i-a acordat doar galben. Reluările TV au evidențiat însă gravitatea faultului și faptul că "veteranul" timișorean ar fi trebuit să primească "roșu" direct.


*FOTO: TV Telekom Sport

Apoi, în decurs de mai puțin de un minut, Andrei Artean a fost în prim-plan după o intrare agresivă asuprea lui Zaharia. Și de această dată, jucătorul lui Ionuț Popa a fost ierat de eliminare.


*FOTO: Captură TV Telekom Sport

AICI poți urmări meciul în format liveTEXT

VIDEO cu cele mai importante faze

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
368023036732853
Iuga Mircea  •  07 Noiembrie 2017, 08:06

Accidentare ” horor” dar jucatorul a continuat partida,tare va place sa exagerati .Canu a stat cateva saptamani in urma unei accidentari,dar nu a fost accidentare horor.Cat puteti fi de penibili!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează