FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali plusează pe lista neagră: „Sunt 6 jucători care pleacă de la FCSB, nu 3! Dacă ți-e frică de Calcan, du-te, tată!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 19:04

Gigi Becali, patronul FCSB, nu mai suportă situația în care se află echipa sa, care a ajuns pe locul 3 în play-off, la 5 puncte de liderul CFR Cluj, și pregătește primele măsuri.

Omul de afaceri a revenit asupra declarațiilor sale și a lărgit lista cu jucătorii despre care spune că e dispus să se despartă chiar de acum. Pe lângă mijlocașii Florentin Matei (25 de ani), Adrian Stoian (28 de ani) și Dragoș Nedelcu (22 de ani), pe lista neagră au mai intrat vârful Raul Rusescu, fundașul stânga Alexandru Stan și stoperul Mihai Bălașa. 

„Șase vor pleca! Nu doar 3. O să mă gândesc care sunt următorii 3. Șase sau șapte pleacă. O să plece ăștia care îl lasă pe Ianis să treacă ca vântul. Nu știu, o să vedeți.

Curățenie totală! La Stoian am vorbit deja cu impresarul, Matei a aflat decizia mea acum, de la televizor, iar în cazul lui Nedelcu s-a luat legătura cu agentul. El poate pleca în SUA de acum. Dacă nu, de la vară!

Pe Matei îl dau gratis, pe Stoian îl dau și pe el gratis, că așa i-am luat. Pe Nedelcu vreau cât am dat pe el.

Rusescu o să plece și el. Bălgrădean rămâne.

L-am luat pe Oaidă, dar trebuie să mai iau un mijlocaș. Unul de la Viitorul, o să vedeți voi pe cine. L-aș vrea pe De Nooijer, eu cred că e bun jucător.

O să aduc și fundași centrali. Păi lui Bălașa îi e frică de Calcan! Dacă îți e frică de Calcan, du-te, tată!”, a declarat în această seară Becali la TV Digi Sport. 

Olandezul de la Viitorul la care s-a referit Becali, Bradley De Nooijer, joacă fundaș stânga și are 21 de ani. 

2.000.000 €a plătit FCSB către Viitorul pentru Dragoș Nedelcu în toamna anului 2017

Citește și:

FCSB, out din Europa după 17 ani?! Pe trupa lui Teja o paște o rușine istorică după eșecul cu Viitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
sexilian
sexilian  •  14 Martie 2019, 08:01

S O S,circul in pericol...........

corectu
corectu  •  14 Martie 2019, 07:38

G.B.trebuie sa termine cu circul asta.O fi masochist?Nu cred.

utraian
utraian  •  13 Martie 2019, 23:18
Postat de utraian pe 13 Martie 2019, 23:15

Si gura mica din mom asta, nu numai v-am demonstrat ca suporter al Stelei, dar si a noului proiect Hagi, ca asa ceva nu se poate sparte cu flegme obisnuite. 2-5 a fost numai in capul vostru si al lui Jj... Abureala, v-am mai demonstrat, bani rasturnati cu basculanta, acoperiti cu folie... Poate avea efect la agarici, sau la oameni care obtin banii peste noapte

suporter AL noului proiect, ca doar n-am facut gramatica cu teddy

Vezi toate comentariile (78)
Comentează