FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Întâlnire decisivă Negoiță - Florin Prunea » Care e stadiul negocierilor + un nume important l-a recomandat la Dinamo » EXCLUSIV Prima reacție a fostului portar

Prunea ar urma să devină noul director general al echipei, post lăsat vacant după plecarea lui Dănciulescu // FOTO: Cristi Preda
Prunea ar urma să devină noul director general al echipei, post lăsat vacant după plecarea lui Dănciulescu // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 11 octombrie 2018 10:27

Florin Prunea, 50 de ani, fost jucător la Dinamo, e aproape de o revenire într-o funcție managerială la clubul din "Ștefan cel Mare".

UPDATE 15:00

În această după-amiază, a avut loc o primă rundă de negocieri între Negoiță și Prunea. Fostul portar a oferit mai multe detalii pentru GSP.ro

"M-am întâlnit cu oamenii, mai negociem, ne vom întâlni mai pe seară. Nu pot să aproximez ce șanse sunt să vin, dar suntem deschiși la dialog pentru binele lui Dinamo", a spus Prunea. 

Știrea inițială

Azi, fostul goalkeeper urmează să aibă o întrevedere cu Ionuț Negoiță și conducerea dinamovistă. Dacă se va ajunge la o înțelegere, va deveni în scurt timp noul director general al echipei.

Contactat de GSP.ro, Prunea a confirmat negocierile: "Da, negociez, sunt discuții. Normal că mi-aș dori să revin odată și odată la Dinamo, clubul la care am venit din 1977. Inclusiv azi am o întâlnire, iar pe seară voi putea oferi mai multe detalii", a spus Prunea. 

Negoiță și Prunea au o relație solidă, de lungă durată, omul de afaceri intenționând în trecut să-l aducă pe Prunea și la Iași, club la care Negoiță a fost acționar pentru o scurtă perioadă.

Prunea s-ar întoarce la Dinamo după 7 ani, el mai ocupând funcția de director sportiv în sezonul 2010-2011.

Acesta a fost recomandat la Dinamo și de Ionuț Lupescu, un vechi dinamovist. "Kaiserul" e aproape să revină în organigrama UEFA, dar e în continuare interesat de destinul fostei sale echipe.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a oferit miercuri seara informația conform căreia Florin Prunea este omul ales să îl înlocuiască pe Ionel Dănciulescu și să facă ordine la Dinamo: "Informație sigură!". 

Vezi și: "Prunea vine la Dinamo, informație sigură!" » Reacția lui Cornel Dinu: "Există o melodie, se numește «Mascarada»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
breitner
breitner  •  11 Octombrie 2018, 15:41

Dinamo are nevoie de Prunea (chiar daca n-ar avea alte calitati doar pentru a-i baga p lui pe gat ciobanului)!

danirovl
danirovl  •  11 Octombrie 2018, 13:31
Postat de Ion Marin pe 11 Octombrie 2018, 11:08

DRAGI DINAMOVISTI , CARE SUNTETI IN BUCURESTI, ADUNATI-VA TOTI LA RIN SI NU PLECATI DE ACOLO PANA CE NEGOITA , NU L ACCEPTA PE REDNIC ANTRENOR. IN ACEST MOMENT , REDNIC E SINGURA SALVARE A LUI DINAMO DE DIVIZIA B.E dinamovist de al nostru , e profesionist si stie foarte bine ce inseamna sa ti curga sange alb rosu prin vene.Bateti-va pentru salvarea clubului!Nu l lasati sa moara , o data ce va ajunge in B, VA MURI SI SPIRITUL LUI DINAMO, CREEAT cu munca si migala de DINU, FRATII NINWEULLER, LUCESCU , VARGA , DUDU, TRAIAN IONESCU SI MULTI ALTII.

Rednic e salvarea?!:))stie asta sa antreneze cat stiu eu:)))...nu are loc la arabi,si tu consideri ca asta e salvarea?! Dinamo intra in playoff cu niculescu.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  11 Octombrie 2018, 11:26

Gigi, pregătește banii pt plata prejudiciului adus Stelei București!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează