FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

UPDATE Ion Moldovan, demis de la Concordia Chiajna? Trei antrenori se bat pentru postul său

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 18:02

Concordia Chiajna a pierdut azi, 0-1, acasă, cu FC Voluntari, noua echipă a lui Adrian Mutu, iar Ion Moldovan ar putea fi demis. 

Pe postul său se bat acum 3 antrenori. Prima variantă avansată de TV Telekom Sport este cea cu italianul  Cristiano BergodiTehnicianul a fost prezent în tribune la Chiajna. Bergodi a fost însoțit de Mihai Teja, fostul antrenor al lui Dinamo. 

Trecut pe la echipe ca FC Național, Rapid, FCSB, CFR Cluj sau Târgu Mureș, tehnicianul italian a antrenat-o ultima dată pe Modena, în Serie B. În prezent e liber de contract. 

Sursele Gazetei anunță că pe lista celor de la Chiajna se află și Ionuț Badea, fostul secund al lui Christoph Daum, și Claudiu Niculescu, proaspăt demis de la FC Voluntari.

Concordia e pe locul 4 în play-out, cu 19 puncte, la 3 de Timișoara, care e pe locul de baraj și la 4 de Gaz Metan, prima sub linia retrogradării.

"Ştiam şi de Bergodi că a venit la meci, ştiam şi de ce a făcut-o. Eu sunt foarte liniştit. Vă daţi seama că după atâţia ani de activitate sunt foarte liniştit. Eu şi domnul preşedinte Cristi Tănase am avut o discuţie mult mai amplă în iarnă şi am convenit să facem tot ce depinde de noi ca să salvăm echipa. În momentul în care se va ivi o situaţie în care nu putem să... Atunci normal că antrenorul se dă la o parte" Ion Moldovan la Telekom Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  22 Aprilie 2018, 09:13

Cum e sa te bati pentru nimeni?Foamea e mare.

ucv1948
ucv1948  •  21 Aprilie 2018, 23:10

B.U.G. Mafia !

valeri_gazaev
valeri_gazaev  •  21 Aprilie 2018, 19:34

Am tot respectul pentru Cristiano, atat ca om, cat si ca antrenor. Un gentleman adevarat si un profesionist desavrasit. M-as bucura nespus sa revina in Romania !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează