FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

UPDATE // La Gaz Metan continuă situația explozivă » Ce a făcut azi antrenorul Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 17:48

Locul 1 ocupat de Gaz Metan în play-out nu aduce liniștea la Mediaș! Situația este una scăpată de sub control, iar jucătorii au refuzat să mai participe la ședintele de pregătire. Protestul a continuat și azi.

update joi, 17:40

Antrenorul Edward Iordănescu a continuat și azi protestul. Tehnicianul nu s-a prezentat la conferința de presă. Confruntarea a fost prefaţată astfel de antrenorul secund Alexandru Radu şi de Răzvan Pleşca, portar și al doilea căpitan al echipei.

Știrea inițială, miercuri ora 14:30

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că, în acest moment, jucătorii refuză să mai respecte programul impus de antrenor, câte două antrenamente pe zi, și asta după ce conducerea clubului nu le-a putut plăti acestora salariile restante.

"Ultimul salariu s-a luat în luna ianuarie! Este bătaie de joc și nu mai putem accepta așa ceva! Nu mai vrem să stăm în cantonament, nu mai vrem să facem câte două antrenamente. I-am spus asta și domnului Iordănescu. Vrem să ne primim banii pentru că am muncit. Nu suntem slugi și nu vrem își bată nimeni joc de noi", a dezvăluit pentru GSP.ro, un fotbalist al Gazului.

Fiscul local blocHează salariile fotbaliștilor!

Din informațiile pe care Gazeta le are în acest moment, Edward Iordănescu n-a participat la antrenamentul de ieri al celor de la Gaz Metan și le-a transmis clar tuturor celor din club că nu acceptă să facă compromisuri sau să lucreze cu jumătăți de măsură.

Mai mult, situația financiară este una delicată. Clubul are bani în conturi pentru plata salariilor, dar din cauze birocratice ce țin de insolvență oficialii medieșeni nu pot face plăți. Clubul spune că situația salarială se va rezolva doar atunci când cei de la Fiscul local vor permite acest lucru.

"Ne-a apucat Paştele pe burta goală. Nu găsim vinovaţi, ne uităm doar la Doamne-Doamne şi ne gândim că aceşti băieţi şi tot ce înseamnă clubul Gaz Metan ar merita să fie susţinuţi de oamenii de bine din Mediaş, că este un orăşel mic care a rămas cu 40 şi ceva de mii de locuitori, de la 80 de mii pe vremea lui Ceauşescu"
Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan

„Sărbătorile ne-au prins fără bani în buzunar!"

Nu e pentru prima dată când Iordănescu jr. trage un semnal de alarmă. A făcut-o și sâmbătă, după victoria 2-0 de la Chiajna.

"Avem un grup care e neplătit din ianuarie, care duminică la ora asta se pregăteşte să facă sărbătorile fără un ban în buzunar, este tragic.

Am tăcut, am încercat să mă autocenzurez, dar şi dacă săptămâna viitoare vor persista, probabil că voi ieşi public şi voi spune mai multe lucruri. Ne bucurăm de moment, încercăm să îl prelungim, nu ne este uşor să gestionăm starea de spirit care este contrară cu victoriile pe care le avem şi cu punctele adunate!", a spus atunci Edward.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
mihai.ionescu01
mihai.ionescu01  •  03 Mai 2019, 14:07

Ok... Păcat de ce se întâmplă la Mediaș, în cazul lor, cei din presa ne prezintă situația dezastrului de la Gaz Metan. În schimb cei din presa noastră "libera" vad ca nu au voie sa scrie nimic despre dezastrul gestionat de marele patron al Astrei....care nu e în stare de 4 luni sa plătească nici măcar salariul de 1.100 RON/luna (da roni) pentru angajații clubului Astra...oare cum au fost Sărbătorile Pascale ale acestor oameni, care deși au un salariu de ***, nu au primite la 1 ianuarie nici măcar un leu...sau cum se simte un jucător (Pires de exemplu) care la fel nu a primit 1 RON de la venirea lui la Astra... Rușine marelui conducător al Astrei, dar și mai mare rușine pentru presa sportiva, care deși cunoaște cu lux de amănunte ce se intimpla la Astra, nu are acordul tovarășului patron, potent, sa scrie despre dezastrul în care se afla echipa...cica e în greva tovarasul patron...bine el e în greva de la 1 ianuarie de când a uitat ca cei care muncesc la clubul Astra trebuie plătiți......rusine stimați oameni din presa sportiva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  01 Mai 2019, 22:00

Acum câteva luni, când se discuta transferul lui Cristea la FCSB, Dl. Mărginean era prezentat ca administrator, președinte, el negocia și decidea cu cât să vândă, ce mai, ZEUS din Mediaș. Acum nu știe nimic, nu poate face nimic în fața birocrației nemernice, doar să cerșească câte ceva de la oamenii de bine. Dacă nu dai nu ești de bine. Nu cu împrumut, ci de tot. Dar dânsul și-o fi luat salariul de ce-o fi el? Eu cred că da.

cornelconasu
cornelconasu  •  01 Mai 2019, 20:39

.......”Mai mult, situația financiară este una delicată. Clubul are bani în conturi pentru plata salariilor, dar din cauze birocratice ce țin de insolvență oficialii medieșeni nu pot face plăți...” !!?? Din ..”cauze” legale , nu birocratice! În timpul insolvenței mare parte din bani merg să acopere datoriile către fisc și restul merg către salarii ! Dacă nu au primit banii din ianuarie, jucătorii pot depune memorii pentru a deveni liberi !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează