FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE ULTIMĂ ORĂ FCSB poate pierde un jucător important în această iarnă: "Ar fi o lovitură de imagine pentru fotbalul din România"

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 18:41

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a anunțat că formația sa a primit o nouă ofertă pentru Olimpiu Moruțan, din Ucraina, un club care ar fi acceptat chiar să-l lase pe jucător în România până vara viitoare. 

UPDATE 20:05

Florin Vulturar, impresarul jucătorului, a vorbit despre oferta primită pe adresa lui FC Botoșani în schimbul lui Moruțan:

"Da, azi am discutat cu o echipă puternică din străinătate pentru Olimpiu. S-a făcut o ofertă foarte tentantă pentru jucător și club, ar fi de acord să rămână până în vară la Botoșani.

E posibil ca după aceste două jocuri care au mai rămas să se finalizeze. Ar fi o lovitură de imagine pentru fotbalul din România", a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, pentru GSP.RO. 

Știrea inițială

Astfel, concurența pentru Gigi Becali este din ce în ce mai acerbă, dat fiind faptul că oferta din țara vecină este una mai bună din punct de vedere financiar față de ceea ce a oferit patronul FCSB. 

"Pot să vă spun doar că Gigi Becali mi-a făcut până la urmă ofertă bună pentru România, dar între timp am primit o ofertă mai bună de la un impresar din Ucraina. Oferta respectivă este mai bună din punct de vedere financiar.

Si echipa pentru care impresarul ucrainean negociază cu noi a acceptat să ni-l lase pe Moruţan la FC Botoşani până în vară. Dar încă nu sunt decis .

V-am spus că nu mai vreau să anunţ public amănunte despre transferul lui Moruţan până nu trece meciul cu Steaua. Aşa cred că este cel mai corect, iar eu sunt sigur că şi Gigi Becali acceptă varianta mea", a spus Iftime pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
mosvasile
mosvasile  •  07 Decembrie 2017, 14:51

Iar Iftime asta!Parca era adjunctul lui Lutzu,cum de-i permite patronul sa vorbeasca atata!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  07 Decembrie 2017, 09:59

ATI FACUT SUBIECT DE PRESA CU NEA MORUTUAN BA DACA ERA MAESI NU LALAIATI ATAT

859797930833315
Alex Alexandru  •  07 Decembrie 2017, 08:02

Da lasaţil sa plece așa cum au plecat toate vedetele tinere și s au intors cu coada intre picioare s au aruncate de colo colo.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează