FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Un fotbalist-surpriză a confirmat venirea la Dinamo: "Ne-am înțeles pe o perioadă de un an și jumătate"

Ioan Filip, într-un duel cu Dinamo pe vremea când evolua la Oțelul Galați  // Sursă foto: Arhivă GSP +3   FOTO
Ioan Filip, într-un duel cu Dinamo pe vremea când evolua la Oțelul Galați // Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 15:58

Mircea Rednic e într-o continuă "vânătoare" de transferuri, iar ultimul nume intrat pe lista "Puriului" ar putea surprinde pe multă lume. Dinamo s-a înțeles cu mijlocașul defensiv Ioan Filip, 29 de ani, campion cu Oțelul Galați în 2011. 

UPDATE

Filip a confirmat înțelegerea cu Dinamo.

“Nu am semnat încă, dar ne-am înțeles pe o perioadă de un an și jumătate. Am fost tentat de o revenire în Liga 1 și mă bucur că sunt dorit de Dinamo, un club important din fotbalul românesc”, a declarat Filip pentru bihon.ro.

Știrea inițială

Liber de contract după despărțirea de Debrecen din luna noiembrie a acestui an, Filip a intrat în atenția lui Dinamo și în proporție de 95% va semna cu echipa în perioada imediat următoare, informează surse autorizate pentru GSP.ro. 

Ioan Filip și-a făcut junioratul la Oradea, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru FC Bihor, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Viitorul și Debrecen. Cea mai importantă realizare a bifat-o în 2011, când a câștigat titlul alături de Oțelul Galați.

Ioan Filip evoluează pe postul de mijlocaș la închidere, acolo unde la Dinamo mai sunt Armando Cooper, Rachid Ait-Atmane, Tomislav Gomelt. Ultimul e pe lista neagră a clubului și are șanse mari să plece în iarnă. 

L-a avut la Petrolul

Mircea Rednic a mai colaborat cu Ioan Filip la Petrolul Ploiești, în cel de-al doilea mandat al "Puriului" la "găzari". Filip era titular incontestabil în acea perioadă și se număra printre preferații antrenorului.

Vezi și: Scandal la Dinamo! Rednic vrea să renunțe la un titular din cauza problemelor disciplinare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
dybala21
dybala21  •  11 Decembrie 2018, 17:30
Postat de valii_sv pe 10 Decembrie 2018, 18:05

Domnule Rednic fa tot ce poti si adu-l pe Tandia de la Sepsi ! E superjucator !

N-are cum ... nu e impresariat de Luana :)

983732924972315
Soos Vilmos  •  11 Decembrie 2018, 17:14

Sunteti atit de mirsavi incit si atunci cind vorbiti de Dinamo puneti poza cu oile ciobanului.

magic4ever
magic4ever  •  11 Decembrie 2018, 16:05
Postat de valii_sv pe 10 Decembrie 2018, 18:05

Domnule Rednic fa tot ce poti si adu-l pe Tandia de la Sepsi ! E superjucator !

Tandia o sa fie vandut cu cel putin 1 milion de euro la cat de bine a evoluat de cand a venit la Sepsi...cu zgarcitul de Neagoita finantator avem sansa porcului de Craciun sa il transferam...macar sa ajunga la CFR sau la Craiova...sa nu ajunga la FCSB...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează