FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA GIURGIU, DUMINICĂ, 18:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

UPDATE VIDEO Șanse MINIME ca partida dintre CSM Iași și Astra să se joace! Cum arată stadionul acum

FOTO: Facebook @CSM Politehnica Iași
FOTO: Facebook @CSM Politehnica Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 10:46

Marius Onofraș, directorul sportiv al celor de la Poli Iași, consideră că partida de astăzi împotriva Astrei Giurgiu are șanse foarte mici să se dispute. 

UPDATE 16:00

Terenul este acoperit de zăpadă. Muncitorii fac tot posibilul pentru ca suprafața să fie aptă de joc, însă șansele ca partida să înceapă la ora 18:00 sunt minime.

"Vremea nu prea ne ajută. Se face tot posibilul să se îndepărteze zăpada. Facem tot ce depinde de noi. Am pus folie, oamenii muncesc de azi-dimineață la stadion, dar stratul de omăt este foarte mare.

Din punctul meu de vedere e imposibil să se joace. Ăsta nu ar fi fotbal. E foarte greu pentru jucători. Acum sunt - 5 grade Celsius , dar probabil va fi mai frig la ora meciului", a declarat Onofraș la TV Digi Sport.

BOTOȘANI - DINAMO nu se joacă nici azi

Cornel Sfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a confirmat că partida dintre FC Botoșani și Dinamo nu se poate juca nici astăzi, și că formația antrenată de Florin Bratu a plecat deja spre București. 

"Încă ninge la Botoșani. E un strat foarte mare de zăpadă. Nu putem disputa nici astăzi partida. Terenul arăta mult mai bine ieri la ora asta, însă ați văzut ce s-a întâmplat.

Am discutat și cu cei de la Ligă, dar nu am putut face nimic. Am avut discuții și despre programarea meciului astăzi, cum a fost cazul între Hermannstadt și FCSB în Cupa României. Dinamoviștii au plecat deja spre casă. Nu mai avea sens să rămână",

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
samertx
samertx  •  18 Martie 2018, 17:13

Randoame, tu cum folosești săniuța? O bei, sau aluneci pe ea sara pe deal? :))

mamaya
mamaya  •  18 Martie 2018, 17:01
Postat de davidblack pe 18 Martie 2018, 12:14

Din cauza la o " vreme " d-asta a ajuns poli iasi in play off

iasul a ajuns pe merit in playoff...intr-un clasament in 3 cu botosaniul si dinamo, a stat mai bine...ca sa nu mai spun ca a primit doar un penalty in tot campionatul si a pierdut o caruta de puncte in ultimele minute...

chris_bu67
chris_bu67  •  18 Martie 2018, 15:26
Postat de randoom.__ pe 18 Martie 2018, 12:19

tiberiu iq 33,tu chiar ca ai iq de 33. wtf? daca era din cauza vremii,botosani trebuia sa ajunga in playoff si nu poli iasi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close