FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Ups! Mutu îl aștepta la Rapid, el a făcut vizita medicală în altă parte: „Înapoi”

Denis Drăguș, 23 de ani, era pe lista dorințelor lui Rapid pentru sezonul următor, mai ales că Adrian Mutu mai țintește aducerea unui vârf, dar internaționalul a făcut vizita medicală cu Standard Liege și e decis să continue în Belgia.
Denis Drăguș, 23 de ani, era pe lista dorințelor lui Rapid pentru sezonul următor, mai ales că Adrian Mutu mai țintește aducerea unui vârf, dar internaționalul a făcut vizita medicală cu Standard Liege și e decis să continue în Belgia.

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 10:13 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 11:13

Denis Drăguș, 23 de ani, era pe lista lui Rapid pentru sezonul următor, mai ales că Adrian Mutu mai țintește aducerea unui vârf, dar internaționalul a făcut vizita medicală cu Standard Liege și e decis să continue în Belgia.

Rapid se pregătește astăzi pentru amicalul cu DAC Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei, primul meci din stagiul extern, partidă ce se va desfășura de la ora 12:00, ora României. Gazeta Sporturilor va fi prezentă la acest test de verificare și vă va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe MOL Arena.

Cel mai scump transfer al Rapidului a rămas acasă » Motivul pentru care nu este în cantonamentul giuleștenilor
RAPID
Cel mai scump transfer al Rapidului a rămas acasă » Motivul pentru care nu este în cantonamentul giuleștenilor

Așteptat de Rapid, Denis Drăguș a făcut vizita medicală cu Standard Liege

În privința derulării mercato, întrucât giuleștenii nu au pus capăt perioadei de transferuri, gruparea patronată de Dan Șucu a primit vești din Belgia. Atacantul pentru care a insistat de o perioadă bună, Denis Drăguș, 23 de ani, s-a prezentat la reunirea lui Standard Liege și tocmai a efectuat vizita medicală alături de echipa de care aparține.

Și Gică Hagi îl dorea pe fotbalistul pe care l-a cedat belgienilor cu 1,8 milioane de euro, în vara 2019. Presa locală scrisese la începutul lunii și faptul că Dinamo București s-ar fi interesat de serviciile lui Drăguș!

Rapid a fost cea mai insistentă în dorința de a-l repatria pe internaționalul propus de însuși selecționerul Edward Iordănescu „feroviarilor”. Bucureștenii erau dispuși la sacrificii financiare pentru a-l înregimenta pe Drăguș, doar că destinația tânărului fotbalist este alta.

Standard Liege a postat pe contul oficial de Instagram mai multe fotografii de la reunirea lotului și de la vizita medicală, iar Denis Drăguș s-a aflat printre fotbaliștii expuși în social media. La rândul său, românul a dat repost la câteva cadre și a notat pe pagina sa de InstaStory: „Înapoi!”.

Ups! Mutu îl aștepta la Rapid, el a făcut vizita medicală în altă parte: „Înapoi”

Dacă antrenorul lui Standard, Geoffrey Valenne, îl va lua în calcule pe Drăguș, vom observa în perioada imediat următoare. Totuși, unul dintre conducătorii Rapidului, Victor Angelescu, a recunoscut deunăzi că echipa sa îl ia încă în calcule pe Denis.

Am vorbit acum două zile, am avut centenarul și ne-am axat pe asta. A fost o zi de sărbătoare pentru noi, ne-am bucurat și acum ne apucăm din nou de treabă. Discuțiile cu Drăguș sunt în aceeași fază, dinainte

- Victor Angelescu, acționar Rapid, pentru DigiSport

2 goluriîn 5 selecții a reușit atacantul la prima reprezentativă

4 goluriîn 26 de meciuri a adunat Drăguș în ediția precedentă pentru Standard și pentru Genoa

VIDEO. Imagini din cantonamentul Rapidului filmate de reporterii GSP:

Citește și alte știri despre Rapid:

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA 3 detalii din cantonamentul Rapidului » „Atu-ul” lui Cîrjan și mesajul lui Braun: „L-am salvat pe Florinel Coman”

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA „Plăcere, 10 minute”, restul e chin » Vocea care face liniște în cantonamentul Rapidului: „Doar eu vorbesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
balderis
balderis  •  28 Iunie 2023, 14:26
Postat de magic4ever pe 28 Iunie 2023, 11:47

Dragus este greu de adus pentru ca are contract mare in Belgia si nu cred ca vrea sa revina in circul din Romania la 23 de ani...

Noi n-am avut șansa voastră, să-l luăm pe ăla din Madagascar !!!

corbea
corbea  •  28 Iunie 2023, 12:47

Sincer, nu sunt impresionat de acesta. Pe la cate echipe s-a plimbat.....Nu degeaba toti au vrut sa scape de el. Dar este pe placul lui mutu:cine nu mai are loc vine la mutu.... Decat sa vina ca ultima varianta ca nu a mai avut incotro mai bine lipsa....Poate sunt subiectiv, dar decat jucatori care fac tot posibilul sa nu vina si apoi isi gasesc marea dragoste pentru Rapid.....mai bine lipsa....

magic4ever
magic4ever  •  28 Iunie 2023, 11:47

Dragus este greu de adus pentru ca are contract mare in Belgia si nu cred ca vrea sa revina in circul din Romania la 23 de ani...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează