FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - GAZ METAN MEDIAȘ 0-2

Urmărit de MM Stoica, Darius Olaru așteaptă transferul cel mare la FCSB: „Sper să fac și eu pasul ca Iulian Cristea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 22:59

Darius Olaru, 21 de ani, a reușit un gol și o pasă decisivă în meciul câștigat de Gaz Metan pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-0, sub ochii lui Mihai Stoica prezent pe stadionul ilfovean. Mijlocașul medieșenilor spune că speră să-i calce pe urme lui Iulian Cristea, care a ajuns la începutul acestui an la FCSB.

„A fost un meci dificil, pentru că am început mai greoi partida. În a doua repriză am fost echipa mult mai bună și merităm această victorie. Încet-încet îmi revin și încep să marchez și să-mi ajut echipa.

Nu știu dacă domnul Mihai Stoica (nr. prezent în tribune) m-a remarcat. Mă bucur pentru Iulian Cristea că a făcut pasul la FCSB. Sper ca în vară să fac și eu pasul. Vreau să fac parte și din lotul naționalei la Euro 2019, dar trebuie să am evoluții bune până atunci”, a declarat Darius Olaru la Look Sport.

„M-aș fi bucurat să fi fost și Mirel Rădoi la meci să-l vadă pe Olaru. Își dorește foarte mult să prindă lotul naționalei sub 21 de ani. Din vară cred că ne va fi foarte greu să-l mai ținem la noi” Răzvan Pleșca, portar Gaz Metan

 Citește și:

VIITORUL - FCSB 1-1 // EXCLUSIV Scene incredibile la FCSB » SMS-ul lui Gigi Becali cu schimbările a ajuns, din greșeală, la Florinel Coman!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  27 Aprilie 2019, 10:59

Daca ar avea ambitie, s-ar lupta sa plece in strainatate si sa-si vada de viitorul sau !! Ce sa faca la Fcsb ?? Sa aiba soarta lui Nedelcu, Coman sau Motutan, ascultandu-l pe la televizor pe “ciobanul fardat” cum il critica ??

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Aprilie 2019, 10:03

"Sper să fiu și eu un moruțan între moruțani, dacă nu chiar o golofcă".

digei
digei  •  27 Aprilie 2019, 06:25

Daca era ceva de capul tau sperai sa pleci afara, intr-un campionat mai puternic. La FCSB azi ai venit, maine esti cel mai apreciat, de poimaine incepe declinul, banca de rezerve sau Clinceni scrie pe tine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează