FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Urmează marele coșmar al celor de la FCSB » Aici au pierdut titlul în sezonul predecent

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 16:48

FCSB merge joacă etapa viitoare în deplasare cu Poli Iași, unde a pierdut ambele confruntări din sezonul trecut, cea din antepenultima rundă a play-off-ului fiind decisivă în pierderea titlului.

Urmează un meci care îi provoacă frisoane mari trupei lui Dică. Deplasarea de la laşi, programată duminica viitoare în Liga 1. De când Flavius Stoican a preluat echipa din Copou, startul sezonului precedent, pentru FCSB duelurile cu ieşenii au fost adevărate thrillere.

Cu excepţia meciului din actualul sezon, când roş-albaştrii s-au impus extrem de lejer, 4-0, în rest confruntările au produs răni severe pentru actuala vicecampioană. Urmează un meci care îi provoacă frisoane mari trupei lui Dică. Deplasarea de la laşi, programată duminica viitoare în Liga 1.

De când Flavius Stoican a preluat echipa din Copou, startul sezonului precedent, pentru FCSB duelurile cu ieşenii au fost adevărate thrillere. Cu excepţia meciului din actualul sezon, când roş-albaştrii s-au impus extrem de lejer, 4-0, în rest confruntările au produs răni severe pentru actuala vicecampioană. Sezonul trecut, mai ales disputele care au avut loc în Copou au fost adevărate dezastre pentru FCSB. A fost de fiecare dată victorie pentru gazde, acelaşi scor, 1-0.

Confruntarea din returul play-off-ului a fost cea care a provocat o daună totală. Înaintea acelui joc, FCSB era pe primul loc în clasament. Avea nevoie să nu piardă jocul pentru a rămâne lider şi a nu depinde de alte rezultate în ultimele două runde în tentativa de a câştiga titlul. S-a terminat 1-0 pentru Iaşi, cu un gol înscris de Andrei Cristea în minutul 89. După acea etapă, CFR a preluat şefia campionatului, a câştigat ultimele două etape şi a devenit campioană. 

Cele 5 dueluri ale Iaşiului, antrenată de Stoican, cu FCSB

 iasi

Cu Dinamo e zero!

Pe banca lui Poli Iaşi, Stoican are un palmares excelent în duelurile cu FCSB. În 5 meciuri există un echilibru: două victorii, două eşecuri şi o remiză. În schimb, Stoican a jucat împotriva roş-albaştrilor şi în calitate de antrenor al lui Dinamo. Şi are tot 5 jocuri la activ.

Palmaresul e unul dezastruos: nici măcar o victorie, 3 înfrângeri şi două egaluri. Golaveraj: 5-13. Stoican a fost adversarul celor de la FCSB în 2014 şi 2015, perioadă în care roş-albaştrii au dominat clar întrecerea internă şi au cucerit de fiecare dată titlul. 

2cartonaşe roşii a încasat Poli Iaşi în cele două meciuri cu FCSB din play-off-ul sezonului trecut: Cioinac şi Qaka

3jucători din lotul lui Stoican nu vor avea drept de joc cu FCSB: Rus, 9 etape suspendare după intrarea asupra lui Mihăilă, dar şi Sin şi Qaka, primul eliminat în ultima etapă, iar albanezul a încasat al 7-lea galben

Vezi și: Becali, prima reacție după anunțul belgienilor despre transferul lui Rotariu la FCSB: "Eu vă spun doar adevărul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close