FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Rednic continuă conflictul cu presa: „Ei sunt cei care agită suporterii!” » Scenariul incredibil înaintat de antrenor

Mircea Rednic e din ce în ce mai contestat la Arad  / Sursă foto: facebook.com/uta1945arad
Mircea Rednic e din ce în ce mai contestat la Arad / Sursă foto: facebook.com/uta1945arad

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 15:01 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 15:10

Încercând să explice conflictul avut cu suporterii la finalul meciului cu Voluntari, Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad, a stârnit rumoare la ultima conferință de presă. Asta fiindcă discursul incisiv al „Puriului” n-a fost îndreptat doar împotriva impresarului Bogdan Apostu.

Rednic a continuat conflictul mai vechi pe care el și clubul îl au cu presa locală. Sătul de întrebările primite despre jocul echipei, Rednic a mutat atenția către alt „fir narativ” existent zilele acestea la UTA. 

„Sunt acei ziariști neacreditați care agită suporterii”, a spus tehnicianul, făcând referire la conflictul de la finalul partidei de sâmbăta trecută. El consideră că reproșurile tot mai „acide” primite în ultima perioadă vin după ce suporterii ar fi fost „întărâtați” de jurnaliștii interziși de club în urmă cu câteva luni. 

#PetrolulVsUTA | 🎙 Conferința de presă alături de Mircea Rednic și Tiberiu Căpuşă.

Posted by UTA Arad on Thursday, October 5, 2023

UTA are patru meciuri consecutive fără succes în campionat și e antepenultima, pe loc de „baraj”. Pentru „Bătrâna Doamnă” urmează o deplasare complicată pe terenul Petrolului, sâmbătă, de la ora 14:00.

În vară, Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali

Vara aceasta, clubul arădean luase decizia de a le refuza accesul pe stadion, la masa presei, în noul sezon competițional, mai multor jurnaliști locali care au avut opinii împotriva conducerii echipei arădene conduse de Alexandru Meszar.

La acel moment, UTA a refuzat să-i acrediteze pe Lucian Dănilă, Giuliano Junc, Lucian Valeriu și Andrei Fuliaș, jurnaliști care lucrează în presa locală, la cele mai importante publicații din oraș, și care relatează constant despre activitatea clubului.

Tot atunci, Redacția Arad Obiectiv a emis un comunicat oficial pe marginea deciziei respective: „Răzbunarea-i arma prostului. Vocile critice n-au loc la masa lui Meszar”, a fost titlul materialului publicat la jumătatea lui iulie 

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Rednic a făcut scandal la conferință: „Dacă dau un telefon, a zburat de-acolo!”

Amenințat de Rednic, îi răspunde antrenorului: „Trafic de influență, amenințare sau manipulare?”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează