FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vă mai aduceți aminte de "Cristiano Ronaldo al Albaniei"? Unde a ajuns să joace fotbalistul cu care Dinamo spera să dea lovitura

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 16:33

În urmă cu 8 ani, Dinamo se fălea cu transferul lui Elis Bakaj, un internațional albanez care era supranumit "Cristiano Ronaldo al Albaniei".

Adus în timpul mandatului lui Ioan Andone din sezonul 2010-2011, Bakaj a petrecut doar un an și jumătate în tricoul alb-roșu, perioadă în care nu a confirmat așteptările mari pe care clubul și le pusese în el.

Albanezul a bifat 33 de meciuri în toate competițiile în "Ștefan cel Mare", marcând 5 goluri și reușind două pase decisive, majoritatea aparițiilor sale venind din postura de rezervă. Nu a câștigat niciun trofeu cu Dinamo, pierzând în fața FCSB-ului finala Cupei din 2011, scor 1-2. 

Ajuns la 31 de ani, Elis Bakaj joacă în prezent în Belarus, pentru formația Șahtior Soligorsk, unde a traversat un sezon bun. Albanezul a înscris 9 goluri în 30 de partide. 

După plecarea de la Dinamo, Bakaj a mai jucat pentru Chernomorets Odessa, KF Tirana, Hapoel Ra'anana, RNK Split, Vllaznia Shkoder, Kukesi și Șahtior Soligorsk. S-a retras din naționala Albaniei în 2013, după 5 ani în care a bifat 27 de selecții și un gol. 

Vezi și: Cazul înfiorător al celui mai scump dinamovist din ultimii 7 ani! Din Serie A la retrogradare în Liga 1: acum valorează cât un jucător de Liga a 3-a!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează