FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Val de acuze vehemente înainte de FCSB - Poli Iași: "Nu știu ce s-a întâmplat, e cel mai prost din țară" » MM Stoica a reacționat și el

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 20:31

Starea gazonului de pe Arena Națională, vizibil deteriorat în timpul meciului de joia trecută dintre FCSB și Rudar Velenje, încheiat 4-0, le provoacă mari bătăi de cap oficialilor lui Poli Iași, înaintea duelului din această seară cu vicecampioana României. 

"E cel mai prost gazon din România. Nu știu ce s-a întâmplat, știam că e un teren bun, nu știu cum a ajuns așa", a declarat Tibor Selymeș, directorul sportiv al ieșenilor, la TV Telekom Sport.

În stilu-i caracteristic, MM Stoica a comentat, la rândul său, starea gazonului de la meciul din această seară. "Primul meci jucat pe pământ. Gazonul e sublim, dar lipsește cu desăvârșire". 

Nu doar moldovenii s-au plâns de starea terenului de pe cel mai mare stadion al țării. Joia trecută, imediat după meciul cu Rudar Velenje, MM Stoica a avut și atunci o reacție acidă: "E inimaginabil cât de slab e terenul. Nu s-a intrat deloc pe el și arată foarte rău. Sperăm să se întâmple ceva până la returul cu Hajduk, e sub orice critică", a spus directorul sportiv al celor de la FCSB (detalii, aici)

Imagine din timpul FCSB - Rudar Velenje. La fiecare duel la minge s-au desprins brazde din teren / FOTO: Gazeta Sporturilor

  • FCSB - Poli Iași se joacă în această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
breitner
breitner  •  06 August 2018, 09:32

E normal sa lipseasca gazonul doar ciobanul este infractor si l-a dat la oi!

vladutz13
vladutz13  •  06 August 2018, 01:28

Pai nu a reziliat Firea contractul?? Pai hai sa va spun eu ce s-a intamplat... nu au mai pus zilnic instalatia de iluminat artificial. Stau langa stadion si este foarte simplu de observat. Acum ma uit spre el si se vede o lumina foarte foarte slaba.... cand sunt puse toate chestiile alea de iluminat se vede ca un far prin acoperis.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  05 August 2018, 23:23

Sa vorbesca de gazonul de la el din curte. Pe NA joaca echipa nationala, au tot timpul din lume sa faca licitatii corecte la cele mai bune pretuei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează