FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi, știai? Argăseală a picat la mijloc în conflictul Becali - Burleanu dintr-un motiv incredibil: i-a cerut președintelui FRF să-i pună „pile” fiicei sale!

Argăseală a picat la mijloc în conflictul lui Gigi Becali cu președintele Federației / Sursă foto: Facebook
Argăseală a picat la mijloc în conflictul lui Gigi Becali cu președintele Federației / Sursă foto: Facebook

Articol de , - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 09:08 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 09:32

Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB, a picat la mijloc în conflictul lui Gigi Becali cu președintele Federației. El tocmai l-ar fi rugat pe Răzvan Burleanu să-i pună o „pilă” fetei sale pentru ca ea să facă parte din Comitetul de organizare a Campionatului Mondial de fotbal feminin. 

Disputa Becali-Burleanu, pornită din cauza prestației pe care au avut-o arbitrii în meciul Rapid-FCSB, l-a prins la mijloc pe Valeriu Argăseală. 

Un tip discret în general și fidel lui Gigi, președintele roș-albaștrilor nu mai e deloc într-o situație confortabilă, pentru că el e foarte legat și de Răzvan Burleanu. 

„L-au ademenit și pe Argăseală, «hai în Israel, hai în Dubai!». Îi duce mintea, că sunt școliți pentru șmecherii”, spusese Becali atunci când a anunțat că-i va interzice angajatului său să mai participe la ședințele Comitetului Executiv. 

Răzvan Burleanu, întrebat direct de reporterul GSP după Adunarea Generală: „E în regulă ca elita arbitrajului românesc să meargă în Kuweit și Arabia Saudită?” » Cum a răspuns șeful FRF
ARBITRAJ
Răzvan Burleanu, întrebat direct de reporterul GSP după Adunarea Generală: „E în regulă ca elita arbitrajului românesc să meargă în Kuweit și Arabia Saudită?” » Cum a răspuns șeful FRF

„Nea Vali” îi e dator și lui Burleanu

N-a fost numai o amenințare, președintele FCSB a lipsit deja de la o ședință a CEx și de la o Adunare Generală a Federației

Ce nu știa Gigi este că „nea Vali” ar mai fi negociat cu Burleanu și pentru alte favoruri! Conform unor surse ale Gazetei din preajma Federației, Argăseală l-ar fi rugat recent pe șeful FRF să-i faciliteze fiicei sale un avantaj, să o ajute să intre în Comitetul de organizare a Campionatului Mondial de fotbal feminin.

O mai ajută Burleanu acum?

Competiția va avea loc între 20 iulie și 20 august în Australia și în Noua Zeelandă. Ruxandra Argăseală e avocat și tatăl vorbise cu Burleanu pentru ca ea să fie introdusă în aparatul FIFA pentru organizarea CM de fete, precum și în alte competiții pe care le patronează Federația Internațională, conform aceleiași surse. 

Președintele FRF e membru în Consiliul FIFA, deci el ar avea capacitatea ca, din poziția aceasta, să influențeze ascensiunea în instituție a fiicei lui Argăseală. Mondialul feminin va porni pe 20 iulie și încă nu e clar dacă Burleanu ar mai interveni pentru Ruxandra, dată fiind situația în care a ajuns tatăl ei, pe care Becali îl forțează să boicoteze activitățile Federației și să protesteze astfel față de modul în care Răzvan conduce fotbalul românesc.

Dintr-un fidel al șefului FRF, ale cărui inițiative le vota în Comitetul Executiv și alături de care călătorea în deplasări cu echipa națională, Gigi l-a transformat pe Argăseală într-un opozant al regimului.

Nu mai mergem în Comitetul Executiv, că nu suntem idioți și proști! Oricum, Argăseală se ducea acolo doar așa, "am venit și eu aici ca să văd ce hotărâri a luat Burleanu.

- Gigi Becali, patron FCSB

2 reprezentanțiare Liga 1 în Comitetul Executiv: Valeriu Argăseală și Daniel Niculae, președintele Rapidului. Departamentul acesta e alcătuit din 15 membri și fiecare are câte un vot, așa că Argăseală și Nico oricum nu au puterea să influențeze deciziile importante

I-a mai pus o „pilă” și la City Insurance

Nu e prima oară când Valeriu Argăseală încearcă să-și avantajeze fata cu ajutorul unui partener al său din fotbal. La începutul anului 2020, Ruxandra, avocat la firma Piperea și Asociații, s-a înscris pentru un master în drept sportiv internațional la ISDE Law Business School din Madrid.

Prețul studiilor era de 21.000 de euro și o parte din suma aceasta a fost plătită de către City Insurance, un sponsor al FCSB-ului la data aceea, conform unui contract pe care din partea clubului îl semnase tocmai Argăseală.

Valeriu a comentat în 2021, atunci când Gazeta a publicat informațiile despre sprijinul pe care îl primise fiica sa din partea unui partener comercial al societății pe care o reprezenta el

„Scrieți ceea ce considerați că trebuie să scrieți. Cine crede că e un conflict de interese să citească întâi care este definiția conflictului de interese!”. City Insurance a intrat în faliment între timp.

„Pe Vali Argăseală l-a cumpărat Burleanu”

Becali și-a mai acuzat angajatul că i-ar fi fost dator președintelui FRF. În aprilie anul trecut, Burleanu a fost reconfirmat ca șef al Federației într-o Adunare Generală în care a obținut toate voturile posibile, 272! Nu a existat nici măcar vreo abținere, toate cluburile afiliate l-au ales pe Răzvan

Gigi a susținut atunci că nu el îl delegase pe președintele clubului său să aleagă așa: "Federația a pus în statut că nu ai voie să candidezi dacă nu ai experiență, ca să nu existe un contracandidat, și au votat sclavii! 

L-am votat eu pe Burleanu? L-a votat Argăseală, că e prieten cu el. Când nu există concurent, cu cine să votezi? Burleanu l-a cumpărat și pe Vali! De unde să știu eu că se duce la vot? Știam eu cu cine votează? Îl duce în Israel, Macedonia, Iordania, îl duce la Monte Carlo. Așa l-a cumpărat și pe Argăseală. Ce să decid eu dacă Vali se duce la vot?”.

VIDEO Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Primul boicot al FCSB împotriva lui Răzvan Burleanu » Ce s-a întâmplat azi la FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
futhienzbang
futhienzbang  •  29 Aprilie 2023, 07:47

nu se putea fără Pardoseală!

jonradu
jonradu  •  28 Aprilie 2023, 18:18

Gigicà ! Stii cum se terminà paranghelia. Omul tàu o sà se dea lovit cu tine,o sà incerce sà joace la 2 capete sà-l facà di vorbe pe Burleanu ,iar àsta vrea sà te 'revergoreze' sà-ti taie creaca de sub picioare,asa nu stii nimic din smenuri . Pe urmà vine actul doi cu neconoscuti . Isi angajeazà odrasla iar tu pici ca popa-prostul si Argàsealà stà bine merci,chiar dacà tu crezi cà il opresti .Doar nu e àsta asa de besmetic sà-si facà harakiri de dragul tàu. Si Argàsealà nu este la prima incercare de smen cu ficà-sa,pentru un loc càldut si pe cascaval .Asta e ca si Daea de la agriculturà,vrei sà-si lase fata sa merga la slujbà ca toti sàracii !

legio.sud
legio.sud  •  28 Aprilie 2023, 15:22
Postat de calugarul.antim.gaina pe 28 Aprilie 2023, 13:02

Nea Vali dă-o încolo de adunătura stelistă! Ia, bre, ștampilele alea și dezafiliaza naibii o data caricatura asta de echipă! .... Și te pui bine și cu burleanu, care-ți baga fata in comitetul executiv ,, sa mănâncă,, și gura ei ceva cărniță din fotbalul feminin, ce numai Gigi sa ia tot pentru fetele lui!? Hai, pa!

Trădare , trădareeee , nea GG ai fost lucrat de aproapele tău , vezi că Burleanu are telefon criptat cu DNA și poate l-a introdus pe Vali argăsitu pe orbita instituției …

Vezi toate comentariile (15)
Comentează