FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime anunță posibilul final de drum la Botoșani: „Clubul e important, dar nu e proiectul vieții mele. N-o să mă dau peste cap”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 17:04

Valeriu Iftime, 59 de ani, patronul celor de la FC Botoșani, declară că nu va continua la cârma echipei dacă aceasta retrogradează în liga secundă. 

„Noi atât de aproape de baraj sau de retrogradare nu am fost niciodată de când jucăm fotbal în Liga 1 şi lucrul ăsta e alarmant. În niciun caz nu mai țin echipa în Liga 2. Nu că nu vreau, nu pot mental. Eu nu am făcut nimic dacă nu mi-a plăcut ceva. La ora actuală, pentru mine, clubul e important, dar nu e proiectul vieţii mele, dacă nu găsesc soluţii, n-o să mă dau peste cap”, a declarat Iftime conform TV Telekom Sport.

FC Botoșani ocupă în acest moment locul 5 în play-out, primul deasupra liniei retrogradării. Formația antrenată de Liviu Ciobotariu are doar două puncte avans față de Hermannstadt, echipa de pe locul de baraj.

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Citește și:

EXCLUSIV Juristul care o ia pe urmele lui Talpan, afirmație-șoc: „Dinamo nu e clubul din Ștefan cel Mare, ci din Vitan Bârzești” » Cum se vrea defalcarea palmaresului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
luputu
luputu  •  12 Aprilie 2019, 12:27

Nici o pierdere. Fotbalul fara tine va fi mult mai curat, blatist ordinar!

caminero
caminero  •  12 Aprilie 2019, 10:02
Postat de caminero pe 12 Aprilie 2019, 10:02

Cum e domnu Golofca cu circuitul banilor în natura pipereană, catalizat de alde Golofca și Moruțan?

"Domnu Iftime", desigur, nu "domnu Golofca"

caminero
caminero  •  12 Aprilie 2019, 10:02

Cum e domnu Golofca cu circuitul banilor în natura pipereană, catalizat de alde Golofca și Moruțan?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează