FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Revine Adrian Porumboiu în fotbalul românesc? » „Depinde cu câţi bani ar veni”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 14:24 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 15:06

Valeriu Iftime (63 de ani), patronul de la FC Botoșani, este convins că în cazul unei colaborări cu Adrian Porumboiu (73 de ani), echipa celor doi s-ar fi luptat la titlu în Superligă.

Adrian Porumboiu a investit timp de 10 ani la FC Vaslui, perioadă în care moldovenii s-au luptat pentru locurile fruntașe ale primei ligi din România. FC Vaslui a cunoscut și succesul la nivel european. Aceștia au câștigat Cupa Intertoto în 2008, apoi s-au luptat de la egal la egal cu echipe precum Inter Milan, Sporting Lisabona sau Fenerbahce.

Becali, derapaj la adresa lui Balaj: „Dacă a spus așa ceva, duceți-l la spital, să-și facă analizele!”
FCSB
Becali, derapaj la adresa lui Balaj: „Dacă a spus așa ceva, duceți-l la spital, să-și facă analizele!”

Valeriu Iftime consideră că alături de Adrian Porumboiu ar putea da naștere unei noi forțe în Superliga, dar consideră acest scenariu greu de realizat.

Valeriu Iftime: „Depinde cu câţi bani ar veni domnul Porumboiu”

„Asta ar fi o poveste de Anderson, de adormit copii. Nu-l văd pe domnul Porumboiu să mai revină în fotbal. Fiecare avem perioada noastră în viaţă şi lupta asta. Chiar dacă spiritul e tânăr, celelalte rezistenţe îmbătrânesc.

Depinde cu câţi bani ar veni domnul Porumboiu. Cu banii dumnealui de atunci, cu banii mei de acum, sunt absolut convins că ne-am fi luptat la primele locuri. El s-a luptat la primele locuri, doar că a pierdut enorm. Eu nu am apetitul său de risca sau de a încerca asemenea aventuri”, a spus Valeriu Iftime, conform Orange Sport.

Adrian Porumboiu: „Sub nicio formă!”

Întrebat dacă l-ar interesa o revenire în fotbal, Adrian Porumboiu a declarat că perioada petrecută în fotbalul românesc i-a lăsat un gust amar și, în acest moment, nu ia în calcul să mai investească la o echipă.

„Când ai fost torpilat cu tot felul de aranjamente, blaturi, șpăgi în campionat… Sub nicio formă! Nu mă atrage. Am avut o tentativă, dar ce fac? Acum doi, trei, patru ani. Îmi venise aşa… În spaţiul mioritic îţi mai vine dor de ducă. Dorul meu de ducă era ca să mă apuc, dar nu… M-am stăpânit. Îţi trebuie un echilibru. Viaţa merge înainte”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Orange Sport.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Etapa 12 / Match Preview FC Botoșani - FCSB

Citește și:

L-a angajat Rădoi? Pe cine a adus în Emirate fostul selecționer: o fotografie l-a dat de gol
EMIRATELE ARABE UNITE
L-a angajat Rădoi? Pe cine a adus în Emirate fostul selecționer: o fotografie l-a dat de gol
Lionel Messi, înapoi la Barcelona, în ianuarie? Detalii explozive
SPANIA
Lionel Messi, înapoi la Barcelona, în ianuarie? Detalii explozive

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează