FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Meciul cu Dinamo, decisiv pentru FC Botoșani » Anunțul pe care îl va face Iftime la final: „Ca și cum ar fi ultimul!”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani
Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 11:28 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 12:19

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre meciul cu Dinamo, din etapa #6 a play-out-ului. Duelul este extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării, ținând cont de faptul că trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este fix deasupra moldovenilor, având un avans de două puncte.

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă marți, 23 aprilie, de la 19:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Conducătorul moldovenilor debordează de optimism înaintea partidei cu Dinamo. Deși se află pe 15, cu 18 puncte, Iftime este convins că echipa sa are puterea de a câștiga partida. Moldovenii au pierdut cele două meciuri din sezonul regulat cu Dinamo, 0-1 la București și 0-2 la Botoșani.

Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”
SEPSI - FCSB
Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”

VIDEO. Valeriu Iftime, înainte de Botoșani - Dinamo: „E un meci aproape cât jumătate din rămânerea în Superliga”

„Of, of ,of! Cum să n-ai emoții la un așa meci important? Sigur că avem emoții, am mari emoții, e un meci aproape cât jumătate din rămânerea în Liga 1 ca importanță și toate cele care țin de clasamentul final. Întâlnim un concurent direct pentru cele două locuri, dacă îi batem suntem într-o zonă foarte bună.

Dar am încredere că jucăm mai mult fotbal decât ei și în ultimul timp am arătat că suntem o echipă mai bună. Vrem victoria, remiza nu este nici măcar un pansament, dacă vrem să rămânem în Liga 1, singura variantă e victoria.

După fiecare meci vorbesc cu Bogdan Andone exact lucrurile astea (n.r. golurile primite pe final), îl întreb, de ce astăzi, de ce noi, de ce încă o dată? Este o stare de frică instalată, temere, aproape că nu cred că pot câștiga un meci, dar și Dumnezeu ne pedepsește, am avut om în plus (n.r. în meciul din deplasare cu Hermannstadt), trebuia să fim mai curajoși, mai precoce”, a spus Valeriu Iftime, la GSP Live.

Botoșani poate evita barajul dacă o bate pe Dinamo în viziunea lui Iftime

Întrebat de moderatorul Alexandru Barbu dacă Botoșani ar putea termina deasupra locurilor de baraj, Iftime a ezitat să răspundă și a promis că va stabili acest lucru după meciul cu Dinamo. În cazul unui succes, își va da seama dacă echipa sa are șanse sau nu să termine deasupra locurilor de baraj.

„Dacă câștig astăzi da, dacă nu, e destul de periculos. E un război continuu pe teren, trebuie să tratăm meciul ca și cum ar fi ultimul. 0-0 să fie la Voluntari - FCU Craiova! Adversarii direcți trebuie să piardă puncte. Există niște prime pentru unii fotbaliști care au venit în iarnă, unele și pentru tot lotul, nu știu dacă contează atât de mult pentru meciul de astăzi, e foarte multă încărcătură, nu știu dacă banii fac diferența, caracterul o face.

Mailat e un jucător important, faptul că a marcat în fiecare meci îi dă o încredere teribilă, dar fizic nu e într-o poziție bună pentru a oferi randamentul maxim. Dacă dă diseară un gol și face diferența prinde încredere, are nevoie. Va deveni iar un jucător emblematic pentru echipă”, a adăugat patronul moldovenilor.

VIDEO. GSP Live, emisiunea integrală din 23 aprilie 2024

Citește și alte știri:

De ce se prăbușesc jucătorii români afară? » A urmărit mii de fotbaliști și vine cu explicații: „Noi nu înțelegem!”
SITUAȚIE
De ce se prăbușesc jucătorii români afară? » A urmărit mii de fotbaliști și vine cu explicații: „Noi nu înțelegem!”
Gigi Becali, sfat în conflictul dintre Adrian Mititelu și fiul lui: „Așa mi-a făcut mie tata: «Ia, bă, ciomagul din cui»”
FCSB
Gigi Becali, sfat în conflictul dintre Adrian Mititelu și fiul lui: „Așa mi-a făcut mie tata: «Ia, bă, ciomagul din cui»”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
Usturoi1950
Usturoi1950  •  23 Aprilie 2024, 15:35
Postat de parachioara5 pe 23 Aprilie 2024, 13:09

...Ieftine ai sa cazi ...

Eu cred că o să piardă Botoșani, nu e mare pierdere dacă retrogradează o echipă din Moldova,oricum în zona aia sunt mai mulți iubitori de Mona(prietenii știu de ce)decâ suporteri.

Falticeni1962
Falticeni1962  •  23 Aprilie 2024, 15:07
Postat de steauaefcsb pe 23 Aprilie 2024, 13:00

Pai bateti Dinamo si retrogradati echipa care de 20 de ani nu-si achita nici o factura,dar ii sunt sterse datoriile! Mai vreti inca 20 de ani asa,caci astia in cativa ani vor avea iar 7-9 milioane de euro datorii,care iar vor trebui sterse?Sa ne explice Burleanu cum poate o echipa sa nu plateasca jucatorii,facturile si absolut nimic,dar sa evolueze in liga 1!

Nu-i vorba de BT dar sunt echipe care sifonează bani publici și în divizia A și divizia B.

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Aprilie 2024, 14:19
Postat de REMEMBER87 pe 23 Aprilie 2024, 13:24

DDB- adica Drumul lui Dinamo spre B trece prin Botosani ! Daca pierde azi Dinamo se gindeste de miine la meciurile cu Metaloglobus si Progresul Spartac !

alt prostovan care încă nu a aflat ca a dispărut de mult denumirea "serie b"...:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează