FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime confirmă plecarea lui Diego Fabbrini: „Mi-a spus acum două zile!” + Varianta lansată de Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 20:42

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că Diego Fabrrini (28 de ani) va pleca din România la finalul acestui sezon. 

„Din păcate Fabbrini nu va continua. Aș fi vrut. Din fericire, el nu pleca la altă formație din Liga 1. Cred că astăzi, cu Dinamo, e ultimul meci la Botoșani și ultimul meci în România. El pleacă în Bulgaria. Așa mi-a spus acum două zile.

Nu mai am nicio putere asupra lui. Am avut ofertă construită bine pentru el, aveam deja o înțelegere verbală prin care trebuia să rămână la noi. Faptul că am ratat play-off-ul mi-a luat curajul de a mări salariile”, a declarat Valeriu Iftime la TV Telekom Sport.

Zicu lansează o nouă variantă

„Nu e vorba doar de Bulgaria. M-a sunat un impresar din Asia, doar că acolo se deschide mai târziu perioada de transferuri. În Coreea și Japonia ar avea de la jumătate de milion în sus salariu”, a spus Ianis Zicu la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

Lovitură pentru FCSB! Anunț despre situația lui Edi Iordănescu: „Am bătut palma! Semnăm pe 3 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  28 Mai 2019, 06:35

Unde să câștige slăbănogul ăsta juma' de milion? Păi ăsta poate sa țină pasul la cum se aleargă în Japonia sau Coreea? La Ludogoret, acolo e cap de linie.

babahuda
babahuda  •  27 Mai 2019, 21:53

cu ce se ocupa zicu acum inafara ca e clovn ?1pe la tv ?la sunat pe el un impresar .hahaha.cu ce ocazie il suna pe zicu pt un jucator a lui manea care joaca la o echipa de locul 10 liga1 ..sa-i ofere juma de milion ..ce inseamna foamea ..pt 100 e se facce de rusine ..e foame mare si la nicuescu i la zicu ..

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Mai 2019, 21:48

dinamovist pur sange acest Iftime.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează