FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Vali Gheorghe și-a găsit echipă în Superligă » Poate veni în locul atacantului plecat la negocieri în Arabia Saudită

Valentin Gheorghe / FOTO: Imago
Valentin Gheorghe / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 20:46 / Actualizat luni, 28 august 2023 14:49

Petrolul a fost de acord cu transferul lui Christian Irobiso (30 de ani) în liga a doua din Arabia Saudită. Atacantul a plecat să-și negocieze noul angajament, iar „găzarii” vor să îl aducă în loc pe Valentin Gheorghe (26 de ani), liber de contract după despărțirea de FCSB. 

Petrolul s-a prezentat la meciul cu Dinamo (1-1) fără principalul marcator al echipei, Christian Irobiso, fotbalist care marcase de trei ori în cele patru etape în care jucase în actuala ediție pentru ”lupi”. Nigerianul nu a fost nici măcar pe lista de rezerve, el a părăsit deja Ploieștiul!

Conform informațiilor GSP.ro, Irobiso este în tratative avansate cu un club din liga secundă din Arabia Saudită, speră să ajungă în țara care a devenit principala atracție pentru lumea fotbalului, de la Cristiano Ronaldo la Benzema, de la Firmino la Sane.

Irobiso, la negocieri în Arabia Saudită

Christian speră ca afacerea să se facă în zilele ce urmează. Saudiții sunt în cantonament în Austria, l-au chemat acolo pentru a efectua vizita medicală și, dacă totul va fi în regulă, va semna cu gruparea respectivă. 

Irobiso are un document oficial din partea conducerii ”găzarilor” prin care are dreptul să facă vizita medicală și să negocieze, dar, dacă nu se va parafa niciun acord până la data de 1 septembrie, atacantul trebuie să se întoarcă la Petrolul Ploiești.

Mai mult, în urma înțelegerii prealabile dintre club și fotbalist, i s-a fixat o clauză de reziliere de 170.000 de euro. Irobiso a mai fost aproape să plece de la Petrolul în Azerbaidjan, doar că la momentul respectiv nu s-a mai finalizat afacerea.

Irobiso a intrat în ultimul an de contract cu Petrolul, de aceea ”găzarii” nu au dorit să-l piardă gratis pe atacantul nigerian

25de mii de euro pe lună ar fi cuantumul salariului pe care Irobiso să-l aibă la saudiți, de trei ori mai mult decât la Ploiești

Vali Gheorghe ar putea semna cu Petrolul! Care este condiția 

Petrolul l-a transferat zilele trecute pe atacantul Mihai Roman II, știind că nigerianul vrea să plece în campionatul saudit, însă ploieștenii mai vor încă un fotbalist ofensiv. Astfel, conform informațiilor GSP, „găzarii” ar putea să ajungă la o înțelegere cu Vali Gheorghe, 26 de ani, extremă stânga ce tocmai s-a despărțit de FCSB. 

Chiar dacă Mircea Rednic a transmis public că este interesat de Vali, cum de altfel îl vrea și pe fostul său elev de la Dinamo și Mouscron, Dorin Rotariu, Gheorghe, ploieștean get-beget ia în calcul Petrolul. Cu o condiție: să nu se rezolve transferul său în țările arabe, fiind în aceste zile în tratative cu diverși impresari și echipe din acel spațiu.

 Valentin Gheorghe a jucat pentru Astra, club care se pregătea la Ploiești în ciclul săptămânal, chiar dacă meciurile și le disputa la Giurgiu. 

VIDEO. Florin Pârvu, după Dinamo - Petrolul 1-1: „E posibil să mai vină jucători”

Citește și alte știri:

UPDATE Răsturnare șocantă: Șumudică NU mai semnează cu FCU Craiova! Nici Prunea nu mai vine

EXCLUSIV Detalii de ultimă oră de la negocierile dintre FC Botoșani și Nicolae Dică: „Ne-am înțeles, sper să ne revenim!”

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează