FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vânzarea lui Dinamo, un mare bluf? Declarație incredibilă despre intermediar: "A propus un amical cu Real Madrid în ziua în care ei jucau finala Ligii Campionilor!"

Adrian Thiess // FOTO: Raed Krishan
Adrian Thiess // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 13:08

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, și-a exprimat reticența cu privire la zvonul cumpărării lui Dinamo de către un investitor străin.

Totodată, Vochin a dezvăluit un episod incredibil ce îl are în prim plan pe masonul Adrian Thiess, cel care ar intermedia tranzacția dintre Badea & Negoiță și șeicul  Abdul Jabbar Al Sayegh.

"Mie nu mi se pare un proiect serios, sper să mă înşel. Pe domnul Thiess l-am cunoscut pentru că, la un moment dat, a venit la FRF să propună un amical între naţionala României şi Real Madrid.

I-am explicat că nu există nicio dată la care să se poată realiza aşa ceva. La un moment dat, ne-a propus să jucăm amicalul în ziua în care Real Madrid juca finala Ligii Campionilor. Era rupt de realitate.

I-am strâns mâna, i-am mulţumit şi a doua zi am văzut în presă că FRF nu a vrut să joace amical cu Real Madrid. De ceea nu am încredere acum în treaba asta cu investitorul şeic", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
duta_dd
duta_dd  •  21 Aprilie 2018, 17:10

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/foto-exclusiv-raspunsul-lui-thiess-dupa-acuzele-lui-vochin-vorbesc-despre-lucruri-concrete-nu-baliverne-dovada-ca-declaratiile-consilierului-frf-n-au-fost-adevarate-537790.html ... vochin un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  21 Aprilie 2018, 15:33

Hey rup , hey rup , hey rup , uuuuu .

randoom....__
randoom....__  •  21 Aprilie 2018, 15:26

CE pacat ca mi-au cenzurat astia commentul de ieri,exact asta am spus si eu. thiess este mana in mana cu badea. iar badea vrea mall in stefan cel mare. asa ca desfiintare usoara pentru dinamo aka rusinea romaniei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează