FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 1-1, 5-3 DUPĂ PENALTY-URI

Vasile Maftei dezvăluie cheia succesului de la Voluntari: "Ne-a redat încrederea"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 23:39

La 36 de ani, Vasile Maftei și-a trecut în palmares cea de-a patra Cupă din istorie, după precendetele trei cucerite alături de Rapid.

Fundașul a avut o evoluție solidă în finala cu Astra, câștigată de FC Voluntari în urma loviturilor de departajare, 1-1, 5-3 d.p. Maftei a declarat la finalul partidei că succesul i se datorează în special antrenorului Claudiu Niculescu. 

"Claudiu Niculescu ne-a redat încrederea, de asta am câștigat.

Au fost foarte multe meciuri de-a lungul sezonului, e normal să resimțim oboseala.

Sunt mulțumit de ce am realizat și sunt foarte fericit că las ceva în urmă. Acum un an de zile ne luptam pentru a evita retrogradarea, iar acum reușim această performanță istorică.

Era important să câștigăm trofeul, să vedem dacă vom juca în Europa.

Contractul meu expiră în vară, dar eu am de gând să mai joc, să vedem dacă cei din conducere îmi vor face vreo ofertă", a declarat Vasile Maftei, la TV Digi Sport.

FC Voluntari a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Astra, în urma executării loviturilor de departajare (DETALII, AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  28 Mai 2017, 00:42

Desi sunt stelist, nu pot spune decat RESPECT pentru ceea ce au realizat cei de la FC Voluntari in acest sezon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează