FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Vasile Miriuță aduce jucători de la CFR Cluj + Ce l-a impresionat cel mai mult la Chiajna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 17:40

Vasile Miriuță a fost prezentat astăzi oficial ca noul antrenor al Concordiei Chiajna, iar prima decizie a acestuia este legată de aducerea unor jucători, printre care și fotbaliști de la fosta sa echipă, CFR Cluj.

"Am venit cu mare încredere la Chiajna. Aseară am stat cu domnul președinte până pe la 3 noaptea. Am discutat cu domnul primar, mi-am spus și eu doleanțele mele.

Dânsul a înțeles foarte bine. Ne dorim performanțe. Vor veni niște jucători și vom completa lotul. Probabil va veni și un jucător de la CFR, dar până nu sunt sigur nu pot spune", a declarat Miriuță la conferința de presă.

impresionat de baza de la chiajna

Antrenorul în vârstă de 48 de ani spune că a avut discuții cu echipe din afara României și susține că a rămas impresionat de baza pe care o deține Concordia Chiajna.

"Am avut discuții și din afară, dar n-am plecat pentru că n-am crezut în proiectul respectiv. Vreau să fac o treabă bună aici. Baza de aici e minunată. Poate doar Steaua și Gică Hagi mai au așa ceva. Sunt niște condiții extraordinare aici", a adăugat Miriuță.

"Meciul cu CSU va fi unul dificil, dar nu vom fi o pradă sigură. Voi încerca în aceste 3 zile să-i capacitez pe băieți. N-am avut timp să vorbesc cu Dan Alexa, dar îl voi suna, pentru că-l apreciez.

O să aibă timp și jucătorii să mă cunoască, dar și eu pe ei. Avem și niște tineri buni. Sunt adeptul lor, voi promova și tineri pentru că așa e frumos, să dăm șanse copiilor să ajungă fotbaliști"
Vasile Miriuță

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Iulie 2017, 07:29

Bravo Miriuta , poate,poate vine Nascimento ( glumec ) ,dar gandeste-te la Nouvier, Minca ,Bud .Si poate revine Ruiz.Cau acestia inechipa ii bati pe *** de la CFR! Succes!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  19 Iulie 2017, 20:07

Succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează