FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor de la Dinamo îi vede pe „câini” deja în B: „N-au schimbat nimic, nu au șanse la baraj”

Dinamo, fără orizont! Un fost antrenor nu le dă „câinilor” șanse la baraj: „Dacă Dinamo va juca barajul cu Sibiul sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A” // foto: Imago
Dinamo, fără orizont! Un fost antrenor nu le dă „câinilor” șanse la baraj: „Dacă Dinamo va juca barajul cu Sibiul sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A” // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 18:19 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 19:07

Vasile Miriuță (53 de ani), antrenor la Dinamo în sezonul 2017-2018, consideră că misiunea „câinilor” va fi una dificilă la baraj, iar șansele de a rămâne în Liga 1 sunt chiar nule dacă adversarul va fi Hermannstadt sau U Cluj. 

Dinamo, mult timp pe ultimul loc în clasament, a scăpat de retrogradarea directă după penalizările suferite de Academica Clinceni și Gaz Metan, dar nu mai are șanse să evite și barajul de menținere/promovare pe prima scenă.

Elevii lui Uhrin sunt momentan pe locul 14, cu 16 puncte, iar la finalul sezonului se vor duela cu una dintre formațiile din play-off-ul ligii secunde pentru salvarea de la retrogradare. 

Dinamo a scăpat de plata unei datorii către un fotbalist care a jucat în sezonul regulat
DINAMO
Dinamo a scăpat de plata unei datorii către un fotbalist care a jucat în sezonul regulat

Vasile Miriuță, „săgeți” către Uhrin: „Eu nu văd nimic de când a venit el. Jocul scârţâie”

Dinamo se află la șase lungimi în spatele Chindiei, ocupanta locului 13, cu trei etape înainte de finalul play-out-ului, iar dacă clasamentul nu se va modifica trupa din „Ștefan cel Mare” se va duela la baraj cu locul 2 din play-off-ul ligii secunde, Hermannstadt sau U Cluj. 

Vasile Miriuță, fost tehnician al „roș-albilor”, este de părere că Dinamo nu va avea resursele necesare pentru a se salva de la baraj, iar singura scăpare ar reprezenta un meci cu Concordia Chiajna. Pentru a da piept însă cu ilfovenii, Dinamo trebuie să o detroneze pe Chindia și să facă rocada în clasament. 

Dacă Dinamo va juca barajul cu Hermannstadt sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A. Dacă va juca cu Chiajna, da, va rămâne. Am văzut meciul lui U Cluj cu Petrolul, foarte bună prima repriză. Îi va fi foarte greu lui Dinamo, mai ales la ce probleme au. Jocul scârţâie.

Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin. N-am văzut nicio schimbare, nici organizare defensivă, nici în atac. Sper să mă înşel şi să se schimbe ceva, dar nu este nimic pozitiv. Ăsta e adevărul”, a declarat Miriuță, la PRO Arena. 

Cum arată clasamentul din play-out cu trei etape înainte de final

Citește mai multe știri

„Ați mutat meciurile de teama înjurăturilor?” » Răzvan Burleanu, primele explicații după ce naționala a plecat din Ghencea

FRF a înființat o nouă competiție » Cum va arăta Liga de Tineret

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
514091889218839
Mihai Buzea  •  28 Aprilie 2022, 12:31
Postat de creeperno115 pe 27 Aprilie 2022, 22:35

Poate da Dumnezeu sa nu mai fi frustrat

Dacă intra burleanu în echipa la baraj,sigur bate dinamo!!!

dvd1
dvd1  •  27 Aprilie 2022, 23:42

Dinamo e retrogradata demult. Dinamo nu are nici o sansa indiferent cu ce echipa va juca. O sa piarda chiar si cu Chiajna. Mai bine nu se prezinta si se desfiinteaza.

creeperno115
creeperno115  •  27 Aprilie 2022, 22:35

Poate da Dumnezeu sa nu mai fi frustrat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează