FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - POLI IAȘI 0-1

Vasile Miriuță e nervos după înfrângerea Chiajnei: "Să se facă ceva cu arbitrajul!" + Toate reacțiile de la cele două echipe

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 23:23

Vasile Miriuță, antrenorul Concordiei Chiajna, a fost foarte nervos pe brigada de arbitri la finalul meciului pierdut cu Poli Iași, scor 0-1, după ce ilfovenilor le-a fost anulat un gol pentru un ofsaid inexistent.

"Sunt foarte supărat că am pierdut un meci așa! Sunt nervos pe tușierii ăștia! Am avut gol anulat eronat. La 1-1 era altul jocul.

N-am ce să le reproșez băieților. Iașiul cred că a avut un singur șut pe poartă. Nu vreau să vorbesc mai multe, dar să se facă ceva cu arbitrajul. Ce să mai zic de autogolul lui Feussi? Îi pare rău și lui. Cred că a lovit mingea cu tibia", a declarat Miriuță la TV Dolce Sport.

Marius Pena, căruia i-a fost anulat un gol, e de aceeași părere cu propriul antrenor: "Din teren mi-a fost foarte greu să-mi dau seama dacă a fost gol valabil, dar cei de pe margine au spus că a fost gol valabil. Din păcate, punctele au rămas la Iași. Nu reușim să legăm rezultatele pozitive. Iașiul a fost la controlul jocului și noi am luat gol la o fază ușoară. În a doua repriză a am preluat conducerea jocului, dar degeaba".

Patrice Feussi a marcat în proprie poartă și le cere scuze coechipierilor: "Nu trebuia să se întâmple acel autogol. Vreau să cer scuze echipei. Am vrut să degajez. Nu am apreciat bine mingea. Cel mai important e să învățăm din propriile greșeli și să mergem mai departe".

"Importante sunt cele 3 puncte câștigate. În meciul cu Mediaș am avut o grămadă de ocazii și n-am marcat. Așa și astăzi. N-am făcut o partidă reușită, dar am câștigat. Azi a fost un meci de luptă. Băieții mei au dat dovadă de caracter"
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

"Ne bucurăm că am câștigat aici. Am întâlnit o echipă agresivă. Poate ne-am dorit mai mult victoria. Norocul a ținut și cu cei care și-au dorit victoria mai mult. Mi-aș dori să câștigăm toate meciurile prin autogoluri"
Cosmin Frăsinescu, fundaș Poli Iași

"Sunt foarte importante cele trei puncte. Suntem într-un moment foarte greu, pentru că sunt mulți jucători noi. Mi-aș dori o victorie și etapa viitoare. Noi trebuie să jucăm la rezultat. Până la urmă contează punctele. Aveți răbdare că va veni și spectacolul. Multe echipe au trecut prin schimbări. Suntem o echipă nouă"
Andrei Cristea, atacant Poli Iași

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
tihi
tihi  •  29 Iulie 2017, 15:07

Arbitrajul face legea in fotbalul romanesc !!!Echipele mici,cu antrenori mai putin titrati,trebuie sa piarda....oameni buni,puneti lacat pe terenurile de fotbal,sau chemati DNA sa faca ordine in fotbal si in arbitraj !!!!

fibra
fibra  •  29 Iulie 2017, 13:21

Vasile,nu ai jucatori.Sunteti ca si retrogradati,daca v-au batut acasa Iasiul.

sakamoto
sakamoto  •  29 Iulie 2017, 11:57

N-are nici o treaba Burleanu cu arbitrajul. Arbitrii sint la lpf, sefii lor care-i conduc si-i trimit la trintit meciuri, se numesc iorgulescu si briketa. Pt un fotbal curat, desi asa ceva nu se poate in Romania.Nu se poate cu...si cu sufletul in Rai!Ciao!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează