LIGA 1    •   DINAMO

Vasile Miriuță face tot jocul în jurul lui! Pe cine își pune bazele și cum va arăta Dinamo în 2018

Articol de — Victor Vrînceanu Sambata, 13 Ianuarie

Dinamo a reușit 6 transferuri în această iarnă, fără să chelutie niciun ban. Mihai Popescu, Vlad Olteanu și Daniel Popa au revenit la echipă, iar Ivan Pesici, Aitor Monroy și Dan Nistor au semnat din postura de jucători liber de contract.Sursele Gazetei susțin că antrenorul Vasile Miriuță are de gând să reconstruiască jocul lui Dinamo în jurul lui Nistor și îl va folosi pe acesta mijlocaș ofensiv în spatele vârfului, într-o linie de trei, cu Hanca în dreapta și Salomao sau Pesici în flancul stâng. Nistor a fost folosit de-a lungul timpului pe mai multe posturi, dar cel mai bun randament l-a dat ca mijlocaș central ofensiv.

Echipa-tip Dinamo 2018: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Mahlangu, Monroy - Hanca, Nistor, Salomao - Nemec

15 goluriîn 223 de meciuri a marcat Nistor în Liga 1, all-time

1 trofeu a câștigat Nistor în carieră, Cupa Ligii cu Dinamo în 2017

Comentarii (12 ) Adaugă comentariu

Valentin Mihai  •  13 Ianuarie 2018, 16:06

Ba fraților *** *** in victoriile cu fcsb le-a cam dat cu terenul in cap băieților oierului așa că nu mai comentați aiurea că e sau nu coordonator de joc.Nascimento nu știe decât pasă in spate și e fricos.Macar Nistor face și recuperări și mai are și pase.Nu pot spune că făcut numai meciuri bune dar în etapele de până acum Dinamo a jucat cu lunga și pe a doua.Eu îl văd util echipei chiar daca mă veți acuza de subiectivism dinamovist fiind.

mosykw1  •  13 Ianuarie 2018, 14:13

Postat de mariuss72 pe 13 Ianuarie 2018, 12:16

Pesic joaca pe partea lui Salomao.

Sa joace toti,unul in spatele celuilalt!In sir indian.Si atunci sa vezi echipa!

mosykw1  •  13 Ianuarie 2018, 14:03

Ce Maradona,ce Messi,ce C.Ronaldo!Nistor,no name-ul din Rucar este cel mai mare conducator de joc.Aveti grija sa nu-l prinda noaptea si sa vada luminite ca intra iar la pacanele.Claudiu Raducanu are de ceva timp un demn urmas!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase