FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - DINAMO 1-1

Vasile Miriuță îi taxează pe dinamoviști: "Eu am avut norocul să fiu ajutat mai mult de jucători față de Rednic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 19:01

Vasile Miriuță s-a arătat mulțumit de remiza dintre Hermannstadt și Dinamo, scor 1-1, și spune că el, față de Mircea Rednic, a avut norocul să fie ajutat mai mult de jucători când a preluat formația sibiană, aflată la momentul respectiv într-o situație delicată.

"Mă simt bine, am avut o partidă pe un teren greu. În prima repriză, Dinamo n-a avut vreo ocazie, deși a marcat acel gol. În repriza a doua nu s-a mai putut juca fotbal. Rezultatul e echitabil. Indiferent cu ce echipă am fi jucat astăzi noi ne-am fi dorit să câștigăm. Eu voi rămâne dinamovist toată viața. În familia mea toată lumea a fost cu Dinamo.

Mă simt foarte bine, de mult nu m-am simțit în cariera mea de antrenor cum mă simt aici la Sibiu. Și Hermannstadt era într-o situație grea, dar eu am avut noroc să fiu ajutat mai mult de jucătorii de aici. Obiectivul nostru e rămânerea în Liga 1", a declarat Miriuță la Look Sport.

"Nu-i ușor nici pentru Mircea Rednic să ia o echipă din mers. Eu le doresc succes și sper să scoată echipa de la subsol" Vasile Miriuță

Petrișor Petrescu, marcatorul golului lui Hermannstadt: "Mă bucur că am marcat și am luat un punct. Noi voiam să câștigăm, dar pe final am avut mari emoții". 

Citește AICI cronica meciului Hermannstadt - Dinamo, scor 1-1!

Clasament LIGA 1

clasament liga 1 dinamo

Citește și: Mircea Rednic e mulțumit de jocul lui Dinamo: "Am avut și o bară" :) » De ce l-a titularizat pe Popovici după ce l-a desființat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează