FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Vasile Miriuță nu iartă pe nimeni! Mutu, Bratu și Dică luați la țintă: "Nu pot să-mi dau seama cum e posibil"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 21:50

Vasile Miriuță critică felul în care unii antrenori din Liga 1 aleg să "fenteze" faptul că încă nu au licența PRO. Fostul tehnician al celor de la Dinamo și CFR Cluj nu crede că acest lucru e normal și dă exemplul din Germania.

"Sunt vreo 4-5 antrenori în România care nu au licenţă PRO. Eu nu pot să-mi dau seama cum se poate așa ceva. Îmi aduc aminte ce s-a întâmplat în cazul Rădoi, cât scandal s-a făcut.

Mâine îmi iau echipă, deși nu am atâţia bani, (râde) şi te pun pe tine antrenor (n.r. către moderatorul emisiunii la care era invitat).

Nu cred că e o variantă bună la ora actuală. E trist. Ca antrenor cu licenţă, ai fost la şcoală, ai umblat, ai plătit nişte bani, ai învăţat ceva.

Nu vreau să spun despre Rică Neaga că nu poate să ajungă un antrenor bun sau despre Bratu sau despre Mutu, dar trebuie să fie nişte reguli. Eu nu văd regula asta în alte ţări şi mă refer la Germania, cu toate că iar o să zică lumea că «Iar vine ăsta cu Germania».

Acolo nu există aşa ceva. Stai două-trei săptămâni şi trebuie să-ţi cauţi antrenor cu licenţă. De ce mai facem şcoală?", a spus Vasile Miriuţă, la Look TV.

Adrian Mutu, Florin Bratu, Nicolae Dică și Adrian Neaga sunt cei 4 antrenori fără licență PRO din Liga 1.

...de ce a refuzat Miriuță o ofertă: "Eu puteam să merg antrenor la o echipă care mi-a propus asta, pentru că am pregătit deja două formații în acest campionat, Concordia şi Dinamo, şi nu mai pot antrena până în vară. Puteam să «fentez» şi să merg director tehnic, să stau pe bancă până în vară, să-i zic antrenorului principal «Stai că mă ridic şi eu să le transmit ceva» dar nu mi s-a părut normal".

...despre antrenorul Mutu: "Aştept să treacă două-trei etape şi după aceea îmi voi spune părerea. Nu vreau să spun acum, cum a spus el de mine sau de alţi antrenori. Sper să-l laud!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Aprilie 2018, 10:30

Marele ghinion al fotbalului romanesc este ca sunt antrenori cu "hartie" (asa ca "valorosul si moralul" Miriuta) care nu au legatura cu fotbalul sau macar cu meseria de antrenor iar aia care nu au "hartie" par ca se pricep mult mai bine. P.S Si eu sunt curios unde in Germania se anunta ca urmeaza ca echipa ta sa piarda toate meciurile din etapele urmatoare ca sa nu ia "dusmanul" titlul? Poate ne lumineaza acest om corect si moral.

caminero
caminero  •  23 Aprilie 2018, 09:26
Postat de balauru48 pe 23 Aprilie 2018, 00:14

Ce a realizat Bratu? :)))

Invinge sistematic echipele din partea a doua a clasamentului, ceea ce nici lui Miriutza si nici lui Contra nu prea le-a iesit.

capca1
capca1  •  23 Aprilie 2018, 06:44

Cu ajutorul lui Miriuță Dinamo joacă într-o competiție unde este și ea, în sfârșit, prima ! A fost o strategie, sunt sigur , că, la Dinamo totu-i strategic !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează