FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 0-1

VIDEO CU FAZA Gol fabulos în Sepsi - Universitatea Craiova, la vinclu!

Sepsi - CS Universitatea Craiova » Bogdan Vătăjelu (29 de ani) a deschis scorul la Sfântu Gheorghe cu o execuție formidabilă (VIDEO, mai jos).
Sepsi - CS Universitatea Craiova » Bogdan Vătăjelu (29 de ani) a deschis scorul la Sfântu Gheorghe cu o execuție formidabilă (VIDEO, mai jos).

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 23:10 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 23:51

Sepsi - CS Universitatea Craiova » Bogdan Vătăjelu (29 de ani) a decis partida de la Sfântu Gheorghe cu o execuție formidabilă (VIDEO, mai jos).

În minutul 58, Vătăjelu a primit balonul în marginea careului de la Baiaram și nu i-a dat nicio șansă lui Niczuly cu un șut spre vinclu, cu piciorul drept, piciorul mai slab!

Internat de urgență, Camora a plecat azi-noapte la Cluj: operat de apendicită
CFR Cluj
Internat de urgență, Camora a plecat azi-noapte la Cluj: operat de apendicită

VIDEO. Vătăjelu, execuție uluitoare în Sepsi - Universitatea Craiova!

Vătăjelu a profitat etapa aceasta de suspendarea lui Bancu și a evoluat în flancul stâng, zona unde se simte cel mai bine. 

Până acum, din cauza concurenței cu fundașul stânga al naționalei, Vătăjelu a jucat preponderent în dreapta. Chiar și așa, a prins un loc în dream team-ul sezonului regulat din SuperLiga, alcătuit după indicii InStat.

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Mai multe știri din SuperLiga:

Echipa e pe loc de play-off, dar antrenorul se gândește doar la evitarea retrogradării: „Clasamentul e conjunctural”

CCA a ascultat Gazeta și chiar l-a „clonat” pe Hațegan :D Decizia-surpriză luată în etapa cu numărul 16 din Liga 1

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
davidgrantham
davidgrantham  •  02 Noiembrie 2022, 15:52
Postat de neneafane pe 30 Octombrie 2022, 08:54

Când joci cu Sepsi sau FCU îți faci cruce și te rogi sa i țină ghinionul în continuare, când joci cu CSU speri ca norocul lor să se cam termine. Fotbalulll.

Fa-ti cruce in continuare !!!

ipsilante
ipsilante  •  02 Noiembrie 2022, 14:12

Daca spune Radoi ca Stiinta joaca prost si castiga, intamplator si norocos (datorita sclipirilor, unuia sau altuia din echipa, nu pe faze lucrate la antrenamente), este ok! Daca o spun eu, suporter, ca Stiinta NU JOACA NIMIC, desi mai si catiga, norocos, nu mai este ok. 1.-Se face parada ca Stiinta ar avea posesie. Da, dar NEGATIVA! Adica, in propriul teren, unde pasele inapoi si incrucisate, intre fundasi, abunda. 2.-Constructia e "floare rara", lenta, greoaie, previzibila si sfarseste repede, lamentabil. 3.-De aici si ocaziile clare de gol, extrem de putine, uneori lipsa! In fata portii, fiecare joaca strict pentru el (nu pentru echipa!), pentru propriul CV! Desi au colegi mai bine plasati, prefera sa rateze. 4.-Schema de joc cu trei fundasi o fi ea buna dar da rateuri mari si incasam mult. Ori Radoi explica inadecvat, ori jucatorii sunt pricep greu. Adica, inteleg nimic. Radoi repeta mereu ca fac si dreg la antrenamente, pregatesc bine confruntarile dar, cand vine meciul oficial, NU se aplica nimic! (?) Oare unde o fi hiba? Cred ca avem jucatori bunicei dar, NU avem echipa! Se joaca lent, la intamplare, rezultatele sunt pur conjuncturale, fotbalul putin si modest. Nu spun ca ar fi de vina Radoi. Totusi, CEVA nu merge UNDEVA! In felul asta nu vom face performanta. Victoriile ma bucura dar ma si ingrijoreaza cand sunt obtinute precum cea cu Sepsi. Deci, domnilor Radoi, Cartu, etc. Faceti ceva! Vrem macar pe podium! FORZA STIINTA!

traian_v
traian_v  •  30 Octombrie 2022, 14:48
Postat de legio.sud pe 30 Octombrie 2022, 10:43

Unde este centrul porții pt.tine ?! În plasa laterală din stânga portarului ?!?

Nu am spus "centrul portii" am spus mijlocul portii ! Chestie de interpretare sau de limba romana. Duminica placuta tuturor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează