FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, GSP, DIGI, DOLCE, LOOK

Vedeta CFR-ului îi ia tare pe jucătorii Stelei: "Vom vedea asta! Nu sunt adaptați"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2017 12:56

Steaua va juca duminică, cu CFR Cluj, primul meci oficial din 2017. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Ciprian Deac a revenit la CFR și va juca primul meci oficial duminică, împotriva roș-albaștrilor. Vedeta clujenilor a vorbit despre duelul cu Steaua și despre decizia echipei lui Reghe de a zbura din Antalya direct la Cluj.

"Steliștii vin la Cluj direct din Antalya. Chiar dacă nu sunt adaptați la condițiile meteo din România, au avut terenuri bune de antrenament. Vom vedea cine este în avantaj, în favoarea cui va fi temperatura scăzută de la noi.

Ei au adus doi atacanți de valoare, dar și noi avem echipă bună și mari speranțe. Avem mare nevoie de puncte, pentru că suntem în luptă directă cu Astra, cu Mediaș pentru un loc de play-off, nu avem voie să facem pași greșiți", a declarat Deac la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
martinpen
martinpen  •  04 Februarie 2017, 16:04

Are dreptate si mai ales experienta. Stie cat de greu e sa adaptezi dupa ce vii din cantonament... Numai Regeblat crede ca are roboti, ii pui pe teren si joaca de nota 20. Asta numai la Fifa 17... Ma gandesc ce mutra va face cand va afla ca Dorinel Munteanu a fost contactat sa-l inlocuiasca...

poli_4_ever
poli_4_ever  •  04 Februarie 2017, 13:32

Si totusi, cu ce i-a luat tare? Sau a zis ceva rau de fcsb?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Februarie 2017, 13:25

A, Deac e vedeta?!? Eu credeam ca de Iuliu Muresan e vorba...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează