FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Verdict categoric al fostului antrenor de la CFR Cluj după informațiile privind demiterea lui Iordănescu: "Mă iau transpirațiile când aud așa ceva"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 21:48

Vasile Miriuță, antrenor la CFR între 2013 și 2014 și între 2016 și 2017, a comentat posibila înlocuire a lui Edward Iordănescu de la campioana României. Miriuță mizează pe continuitate și nu crede că o schimbare ar fi de bun augur la CFR.

"Nu cred că-l vor demite pe Iordănescu. Îl vor lăsa să vadă dacă duce echipa în cupele europene. E o părere personală, nu știu nimic. Așa ar fi normal.

Mă iau transpirațiile când aud că vine cineva cu un șoc la echipă. Nimeni nu poate face asta. Patronul știe ce e mai bine pentru club, dar eu cred că Edi va rămâne. Au trecut doar 3 meciuri. Vestiarul CFR-ului e greu de gestionat, cu nume grele,  dar sunt sigur că demiterea nu ar veni la cerea jucătorilor. Sunt jucători profesioniști, nici vorbă de așa ceva", a declarat Vasile Miriuță, la TV Digi Sport.

"Malmo nu e o echipă de speriat, sunt sigur că CFR Cluj va întoarce rezultatul de 0-1 și se va califica"
Vasile Miriuță

Vezi și:  ȘOC la CFR Cluj! Edi Iordănescu a fost DEMIS! Cine e favorit să-l înlocuiască: "Vom vedea mâine!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
119504918941829
Gyr Gyr  •  26 Iulie 2018, 09:24

miriuta sa taca. sa-si gaseasca o echipa si apoi mai vorbim. pina atunci cei de la cfr au procedat corect. au fost fraieri de cind l-au luat pe asta cu interventie de la dincu amicul lui anghel iordnaescu. are calitatile lui dar nu pentru echipe mari. uite ar fi bun la iuventus sau la nu stiu ce dunarea galati sau calarasi ca sa ii promoveze si apoi sa se certe cu antrenorii. vorba lui multescu asta se cearta de unul singur si cind merge treaba bine. asa ca lasa-ne nea miriuta si mai mergi pe la balaton poate la o aniversare omega sau lokomotiv gt si plingi in pumni la golul primit de dinamo de la steaua ce te-a scos din lupte. acum tusha si nu vad sa mai prinzi ceva in tara. adio mon amie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează