FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL DRAGOMIR - RCS/RDS

VERDICT ÎN DOSARUL „Dragomir - RCS/RDS” // Dumitru Dragomir se revoltă după condamnare: „Vor să mă bage în mormânt! Judecătoarea nu a înțeles nimic”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 17:14

Dumitru Dragomir, 72 de ani, a reacționat după ce Tribunalul București l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Dragomir - RCS/RDS”, în care e acuzat că ar fi încasat o mită de 3,1 milioane euro.  (Detalii AICI)

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că va contesta decizia la Curtea de Apel și spune că va trimite motivarea deciziei Prim-Miniștrilor din Uniunea Europeană.

„Aștia vor să mă bage în mormânt! Ei nu au nicio dovadă că am luat mită. Să vină un martor care să spună asta sau să-mi arate o chitanță, o factură, ceva. Oameni buni, în baza unui contract între părți trebuie să iei ceva. Un salariu, o mașină, trebuie să iei ceva. E contract civil, nu are treabă cu statul. Judecătoarea nu a înțeles nimic din acest proces. Nu a interesat-o să vadă că la Curtea de Apel s-a dovedit că drepturile TV nu sunt ale Ligii, ci ale cluburilor, care le-au vândut la licitație.

Drepturile au fost vândute către consorțiul format din Antena și RCS/RDS. Trebuia să-mi dea și Antena șpagă, nu doar RCS. Liga nu a luat niciun ban. Trebuia să ia un comision de 2%, dar nu a luat niciun leu. Nici Liga, nici eu! Ei nu au nicio probă. Eu nu am câștigat nimic, chiar am pierdut.

Aștept motivarea și merg și la CSM. O să iau motivarea, o traduc și o trimit tuturor Prim-Miniștrilor și la toate ambasadele. Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă în România. Nu, asta nu mă salvează de pușcărie. Ei trebuie să dovedească faptul că sunt vinovat, că am primit mită”, a declarat Dumitru Dragomir la România TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  16 Ianuarie 2019, 11:54
Postat de Dragos Bargaoanu pe 16 Ianuarie 2019, 10:25

Aşa *** şi ***. Şi după ce a făcut tărăboi că merge la CEDO, am mers la "mititica", a pus banu'jos şi a tăcut mâlc!

*** a se citi Adrian Năstase

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  16 Ianuarie 2019, 11:47

Asta e chiar amuzantă! Să-ți fi dat Voiculescu şpagă! Aşa...ca de la securist la securist!

467991146719096
Costel Rosoiu  •  16 Ianuarie 2019, 10:43

Lasa Mitica,ca nu-ti strica 4 ani de puscarie,dupa prostiile pe care le-ai facut dealungul timpului,si mai ales ca ai tacut atunci cand alti derbedei,prieteni de-ai tai au devalizat cluburile prin furturi prost facute-ca niste nepriceputi. Daca ai fost atat de versat ,de ce nu i-ai invatat sa fie cinstiti cu cluburile,dar cine mai chiolhanea prin baruri cu gasca de mafi-hoti dupa el.Ai trait boiereste,acum stai linistit la mititica.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează