FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Verdict în procesul în care conducerea stadionului „Arcul de Triumf” a fost acuzată că a atribuit ilegal licitația pentru mentenanța gazonului

Foto: Gazon Arcul de Triumf +12   FOTO
Foto: Gazon Arcul de Triumf

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 19:18 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 20:08

Curtea de Apel București a publicat, vineri, decizia în procesul în care conducerea stadionului „Arcul de Triumf” a fost acuzată că a atribuit ilegal contractul de mentenanță a gazonului problematic de pe arena de lângă Mănăstirea Cașin. Gazeta Sporturilor a relatat pe larg subiectul la începutul lunii.

Cei care au reclamat presupusa ilegalitate, Marcel Nicolaescu și Stelian Dia, ultimul fiind directorul firmei care a montat gazonul și care s-a ocupat de întreținerea acestuia în primii doi ani, n-au avut sorți de izbândă. 

După mai multe amânări, verdictul a venit vineri. Firma Sports Fields SRL, cea care a montat suprafața de joc și care a reclamat în instanță atribuirea câștigătorului licitației, a pierdut procesul intentat conducerii stadionului „Arcul de Triumf”.

Respinge plângerea, ca nefondată. Respinge cererea de suspendare a procedurii ca ramasă fără obiect. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 27.10.2023.

Hotarârea din 27.10.2023

Acuzații grave: „Licitația de la Arcul de Triumf a fost ILEGALĂ, statul să intervină!” » Explicații pentru starea gazonului și ieșire val-vârtej din emisiune: „Eu sunt la alt nivel!”
STADION
Acuzații grave: „Licitația de la Arcul de Triumf a fost ILEGALĂ, statul să intervină!” » Explicații pentru starea gazonului și ieșire val-vârtej din emisiune: „Eu sunt la alt nivel!”

În ultimele luni, suprafața de joc de pe arena „Arcul de Triumf” s-a deteriorat serios. Inclusiv chiriașii obișnuiți, cei de la Dinamo, s-au plâns de condițiile de pe arena inaugurată în iulie 2021. Iar doi dintre oamenii care au avut de-a face cu administrarea stadionului, Marcel Nicolaescu și Stelian Dia, au fost invitați pe 9 octombrie la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia au acuzat că licitația pentru contractul de mentenanță a gazonului a fost ilegală.

Cazul, pe scurt:

  • Conducerea stadionului Arcul de Triumf a fost acuzată că a atribuit ilegal contractul de mentenanță a gazonului, acesta fiind motivul pentru care suprafața de joc s-a deteriorat vizibil în perioada recentă
  • Cei care reclamă presupusa ilegalitate au fost Marcel Nicolaescu, care i-a fost consilier directorului complexului, și Stelian Dia, directorul firmei care a montat gazonul și care s-a ocupat de întreținerea acestuia în primii doi ani.
  • Primul i-a fost consilier personal directorului complexului sportiv, Radu Popa, în vreme ce Stelian Dia este proprietar al firmei Sports Fields SRL, cea care a montat suprafața de joc și s-a ocupat de întreținerea acesteia până în luna iulie a anului curent, când contractul dintre părți a expirat.

VIDEO Stelian Dia și Marcel Nicolaescu consideră că licitația pentru gazonul de pe „Arc” a fost ilegală: „Nu aveau cum să câștige din punct de vedere tehnic”

Citește și alte știri de actualitate:

Anunț-șoc al finanțatorului din Superligă: „Mă aliez cu Pițurcă! Investitor la Steaua? Sună interesant!”

OFICIAL Pas major spre organizarea unei noi finale de Europa League la București » Hotărârea de Guvern a fost adoptată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează