FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 1-1

Verdictul lui Ion Crăciunescu după Dinamo - Voluntari: două penalty-uri neacordate!

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 07:42 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 07:42

Ion Crăciunescu, fost arbitru și președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), a evidențiat două mari greșeli ale brigăzii conduse de centralul Radu Petrescu în Dinamo - FC Voluntari, scor 1-1.

Concluzia lui Crăciunescu a fost că Dinamo și Voluntari au avut fiecare câte un penalty neacordat în timpul partidei cruciale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Dinamo a refuzat izbăvirea și norocul! De doi bani speranțe și retrogradarea ce stă după colț
DINAMO - VOLUNTARI 1-1
Dinamo a refuzat izbăvirea și norocul! De doi bani speranțe și retrogradarea ce stă după colț

Ion Crăciunescu a relevat două mari erori după Dinamo - Voluntari

Prima fază încriminată s-a petrecut în minutul 47, la scorul de 1-1. Adam Nemec, atacantul ilfovenilor, și Răzvan Patriche, căpitanul și stoperul „câinilor” s-au duelat în careul gazdelor pentru balon.

Ion Crăciunescu a apreciat că FC Voluntari trebuia să beneficieze de o lovitură de pedeapsă, deoarece Patriche l-a călcat pe Nemec.

„E fault. Sigur că e penalty. E neglijență, îl calcă”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Al doilea moment controversat al jocului s-a petrecut în minutul 59, când Dinamo a primit inițial un penalty pentru un henț comis de Radu Boboc.

Arbitrul Radu Petrescu s-a răzgândit după ce a revăzut faza prin intermediul VAR, ceea ce în opinia lui Ion Crăciunescu a fost o greșeală.

„Mingea sare din gazon în mâna lui Boboc. Asta e poziție normală a mâinii? E penalty”, a mai precizat fostul oficial CCA, potrivit sursei citate.

Dinamo a deschis scorul în meciul cu Voluntari, după golul cu șansă al lui Gnahore din minutul 35, însă a încasat stupid gol la faza imediat următoare, Cascini egalând două minute mai târziu.

S-a terminat 1-1, scor care duce „haita” mai aproape de B-ul hâd decât să mențină echipa în lupta pentru salvare.

În urma acestui rezultat, Dinamo, aflată pe poziția a 15-a retrogradabilă direct, ajunge la 21 de puncte și poate pica pe ultimul loc din clasament (16), dacă FCU Craiova (19 puncte) învinge pe teren propriu „U” Cluj.

FC Voluntari rămâne pe locul 12, ultimul care asigură menținerea fără baraj în Superligă, cel puțin pentru moment. Ilfovenii pot fi depășiți la finalul etapei de FC Botoșani (locul 13, 21 de puncte, care înfruntă Petrolul) și de Poli Iași (locul 14, 21 de puncte, care se duelează cu UTA.

Clasamentul din play-out-ul Superligii:

VIDEO DINAMO - FC VOLUNTARI 1-1. Kopic, pesimist la conferința de presă, după un nou pas greșit al ”câinilor”: „Da, ar fi un miracol sa ne salvăm!”

Citește și:

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează