FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Veste extraordinară pentru o echipă din play-out: stadionul a fost omologat pentru Liga 1 » Când ar putea avea loc primul meci în fața propriilor suporteri

FOTO: Facebook Sepsi OSK
FOTO: Facebook Sepsi OSK

Articol de - Publicat vineri, 09 martie 2018 21:00

Conducătorii lui Sepsi OSK au făcut vineri seară un anunț așteptat de multă vreme de fanii covăsneni, anume că stadionul municipal din Sfântu Gheorghe a fost omologat provizoriu pentru partidele din Liga 1. 

În proporţie de 90%, primul meci pe noul stadion va avea loc încă din etapa a 2-a din play-out, împotriva lui FC Voluntari, luni, 19 martie, de la ora 20.45, când Sepsi  va închiria o nocturnă mobilă pentru "a face o inaugurare a stadionului aşa cum merită suporterii din Sfântu Gheorghe".

"Nu mai este perioadă de transferuri, dar noi am reușit să transferăm un jucător. Acesta va purta tricoul cu numărul 12 și este publicul nostru din oraș. Este un eveniment istoric pentru Sfântu Gheorghe. A fost o muncă titanică, iar investiția a însemnat de asemenea un efort pentru noi. Nu suntem o echipă bogată, iar amenajarea stadionului a făcut cât bugetul unei echipe de Liga a 3-a. Mai mult, închirierea unei nocturne mobile costă 40.000 de euro, dar nu mai contează acum. Oamenii așteapta de jumătate de an să vadă echipa acasă. Va fi sărbătoare", a spus patronul Laszlo Dioszegi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
alfredvenczel
alfredvenczel  •  10 Martie 2018, 10:39

De unde ai scos-o??? Investitorul bagă mâna în buzunar. Ține cu adevărat la echipă, nu investește pentru profit...

dakesis
dakesis  •  10 Martie 2018, 02:35
Postat de Iftime Ionut pe 09 Martie 2018, 23:23

aia au scaunele si sectorul vip vopsite cu alb si verde.daca mai punem ca joaca si in rosu,gata steagul uNGARIEI !!! asta se intampla in tara la noi !!!

noi jucam in alb-albastru - steagul Israelului!!! La noi in tara!!! sau al Greciei, daca te incalzeste mai tare... Finlanda e cam departe, nu te afecteaza...

stoichkov8
stoichkov8  •  10 Martie 2018, 00:48
Postat de Iftime Ionut pe 09 Martie 2018, 23:23

aia au scaunele si sectorul vip vopsite cu alb si verde.daca mai punem ca joaca si in rosu,gata steagul uNGARIEI !!! asta se intampla in tara la noi !!!

mai ionutz. scaunele sunt primite de la Ferencvaros. informeaza.te inainte sa vorbest aiurea

Vezi toate comentariile (7)
Comentează