FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste proastă pentru Dinamo » Decizia luată azi de Comisia de Disciplină în cazul lui Nistor

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 21:14

Dinamo s-a despărțit de Paul Anton, căpitanul echipei, care a plecat la Getafe sub formă de împrumut.

În locul lui Anton, formația alb-roșie îl vrea pe Dan Nistor, mijlocașul celor de la Pandurii. Fotbalistul de 28 de ani aşteaptă doar să fie declarat liber de contract, fiind neplătit de 7 luni.

Astăzi, Comisia de Disciplină a judecat cazul lui Nistor, iar Dinamo aștepta ca jucătorul să fie declarat liber de contract. Totuși, Comisia a amânat luarea unei decizii până pe 10 august. Astfel, Dinamo trebuie să aștepte cel puțin o săptămână până să poate să îl legitimeze pe Nistor.

ACCEPTĂ UN SALARIU MAI MIC

Dan a renunţat şi la avantaje financiare pentru a deveni "câine". Mai exact, a acceptat un salariu mai mic decât la Târgu Jiu, unde câştiga 12.000 de euro pe lună. La București, va lua în primul an de contract 9.000 de euro lunar. Dar va avea bonusuri ce-i pot atrage un câştig mai mare decât la Pandurii.

1.000.000 €este cota lui Nistor, transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
916544518413477
Radu Mihalache  •  05 August 2016, 19:25

***! Raducanu asteapta poate o da cineva cateva zeci de mii pentru Nistor, dar ar fi fraier daca ar accepta Nistor alta oferta. Romania influentelor nu se va termina niciodata, chiar daca ADN -ul DNA-ului va inunda *** Romana de Fotbal si Liga Neprofesionista de Fotbal. Caracatita PSD si-a intins tentaculele si pedte fotbal. De s-ar naste un Catani, la noi, sa-i scuture din temelii pe toti *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corsair83
corsair83  •  04 August 2016, 13:40

Cand e vorba de Dinamo, numai ghinioane are de cand ma stiu, la trageri la sorti, cand a luat titlu de campioana acu ceva timp in urma si juca direct in grupele ligii campionilor cu conditia ca din semifinalele ligii campionilor sa nu se califice 2 echipe care sa dispute finala ( Milan si Inter nu sunt sigur daca astea 2 erau ). Exact acele 2 echipe au jucat finala si Dinamo nu a mai jucat direct in grupe; iar cu Nistor ma astept sa mai apara ceva, sa se amane iar termenul. Mai mari sanse sunt sa plece alt jucator decat sa vina Nistor

bogdany8
bogdany8  •  04 August 2016, 12:00

Parca era vorba cape 3 august era decisiva in ce priveste raspunsu si ca nimic nu poate amana. Ar fi fost ori Da ori Nu. *** mari Comisiile lui peste in tigaie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează